Home / Good Life  / Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα
Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα από τις 4 μέχρι και τις 10 Απριλίου και θα μας οδηγήσουν στο σινεμά!

 
Shazam!

Ένας κοινωνικά απροσάρμοστος, αλλά με αγνή καρδιά νεαρός επιλέγεται από έναν σοφό μάγο ως υπερασπιστής του παγκόσμιου καλού. Έτσι, όταν προφέρει τη λέξη «Σαζάμ» μεταμορφώνεται σε υπερήρωα με στολή και ειδικές υπερδυνάμεις, ο οποίος γρήγορα καλείται να αντιμετωπίσει τον κακόβουλο δόκτορα Σιβάνα και τα μεταμορφωμένα σε δαίμονες εφτά αμαρτήματα.

Σκηνοθεσία: David F. Sandberg

Ηθοποιοί: Zachary Levi, Michelle Borth, Djimon Hounsou 

 

 

The Waiter

Ο Ρένος είναι ένας μοναχικός και φιλήσυχος σερβιτόρος, ο οποίος αρχίζει να ανησυχεί για την εξαφάνιση του γείτονά του Μίλαν. Η ξαφνική παρουσία του «Ξανθού» στο διαμέρισμα του τελευταίου θα τον αναστατώσει ακόμα περισσότερο, οδηγώντας τον σε μερικές ανατρεπτικές για τη μέχρι τώρα ζωή του αποφάσεις.

Σκηνοθεσία: Στιβ Κρικρής 

Ηθοποιοί: Γιάννη Στάνκογλου, Άρη Σερβετάλη, Κιάρα Τζενσίνι

 

 

Τα Δάκρυα του Βουνού

Μια ομάδα μαστόρων της πέτρας περιπλανιέται αναζητώντας δουλειά στην Ήπειρο του 1899. Σχεδόν δέκα χρόνια μακριά από τα σπίτια τους… Ο Μάρκος και η ομάδα του ξεκινούν μια εξοντωτική προσπάθεια επιστροφής.

Σκηνοθεσία: Στέλιος Χαραλαμπόπουλος 

Ηθοποιοί: Νίκο Γεωργόπουλο, Σπύρο Ζαμπέλη, Αργύρη Κόγκα

 

 

Thunder Road

Όταν η μητέρα του πεθαίνει, ο αστυνομικός Τζιμ Αρνόντ, χωρισμένος πατέρας ενός μικρού κοριτσιού, ξεσπά σε μια νευρική κρίση που θα του αλλάξει τη ζωή.

Σκηνοθεσία: Jim Cummings

Ηθοποιοί: Jim Cummings, Kendal Farr, Nican Robinson

 

 

Θέλημα Θεού

Παντρεμένος με πέντε παιδιά, ο Αλεξάντρ μαθαίνει πως ο ιερέας ο οποίος τον κακοποίησε όταν ήταν μικρός δουλεύει ακόμα με παιδιά. Αποφασίζει να κάνει κάτι γι’ αυτό και σύντομα συναντά δυο ακόμα θύματά του που θέλουν να σπάσουν τον κύκλο της σιωπής.

Σκηνοθεσία: François Ozon

Ηθοποιοί: Melvil Poupaud, Denis Ménochet, Swann Arlaud

 

 

Pet Sematary

Ο γιατρός Λούις Κριντ και η τετραμελής οικογένειά του μετακομίζουν σε ένα ειδυλλιακό εξοχικό σπίτι στην Νέα Αγγλία. Όταν χάσουν την αγαπημένη τους γάτα σε ατύχημα, ο γείτονάς τους προτείνει στον Λούις να τη θάψει σε ένα μυστικό νεκροταφείο ζώων, το οποίο αποδεικνύεται πως κατέχει μυστηριώδεις όσο κι ανεξέλεγκτες δυνάμεις.

Σκηνοθεσία: Kevin Kölsch, Dennis Widmyer

Ηθοποιοί: Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!