Home / Good Life  / Art & Culture  / Οι ταινίες που αξίζει να δείτε σήμερα στην τηλεόραση

Οι ταινίες που αξίζει να δείτε σήμερα στην τηλεόραση

Οι ταινίες που αξίζει να δείτε σήμερα στην τηλεόραση
Ενδιαφέρουσες ταινίες που παίζουν σήμερα στην τηλεόραση. 

Αν αυτό το Σαββατόβραδο σας βρει στο σπίτι είναι ευκαιρία να ξεκουραστείτε απολαμβάνοντας μία ταινία στην τηλεόραση. Συγκεντρώσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες που παίζουν στην TV. 

 

 

 

Ανωτέρα Βία

Δραματική 

Θα τη δείτε στη Βουλή στις 23:00.

Μία οικογένεια Σουηδών πηγαίνει στις γαλλικές Άλπεις για σκι. Ο ήλιος λάμπει και οι πλαγιές είναι πανέμορφες. Κατά τη διάρκεια ενός γεύματος σε ένα εστιατόριο που κρέμεται από μία πλαγιά, μια χιονοστιβάδα φέρνει τα πάνω κάτω. Τα φαγητά πετάγονται προς όλες τις κατευθύνσεις και η Ebba ζητάει τη βοήθεια του Tomas, καθώς προσπαθεί να προστατεύσει τα παιδιά τους. Ο Tomas όμως τρέχει για να σωθεί. Η καταστροφή τελικά δεν επήλθε και μετά την αναστάτωση ξεσπάνε σε αμήχανα γέλια. Όμως, η οικογενειακή ισορροπία έχει διαταραχθεί πλήρως. Η αναπάντεχη αντίδραση του Tomas προκαλεί την επαναξιολόγηση των ρόλων και του οικογενειακού κατεστημένου. Ο γάμος της Ebba και του Tomas κρέμεται από μια κλωστή, καθώς ο Tomas προσπαθεί να επανακτήσει τον ρόλο του αρχηγού της οικογένειας.

 

Σκηνοθεσία: Ruben Östlund
Ηθοποιοί: Johannes Kuhnke, Lisa Loven Kongsli, Clara Wettergren

 

 

 

Ο Διαχειριστής

Κοινωνική 

Θα το δείτε στην ΕΡΤ2 στις 22:30.

 

Ο Παύλος, ένας τυπικός Έλληνας μεσοαστός, βλέπει την ερωτική του σχέση με μια πολύ νεότερή του γυναίκα ως σανίδα σωτηρίας από τη ρουτινιάρικη, τελματωμένη οικογενειακή του ζωή.

 

Σκηνοθεσία: Περικλής Χούρσογλου

Ηθοποιοί: Περικλής Χούρσογλου, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Κώστας Βουτσάς

 

 

Δωμάτιο Πανικού

Θρίλερ – Δράμα

Θα το δείτε στο Mega στις 22:50.

To καινούριο σπίτι της Μeg Altman έχει έναν θωρακισμένο χώρο, σχεδιασμένο για περιπτώσεις ανάγκης, το Δωμάτιο Πανικού. Όταν τρεις ληστές εισβάλλουν στο σπίτι η Μeg και η κόρη της θα βρουν καταφύγιο εκεί και θα καταλάβουν ότι είναι η φυλακή τους.

Σκηνοθεσία: David Fincher

Ηθοποιοί: Jodie Foster, Kristen Stewart, Forest Whitaker

 

 

 

 

 

Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Στο Τέλος του Κόσμου

Περιπέτεια 

Θα το δείτε στον Alpha στις 00:15.

Ο γοητευτικός τυχοδιώκτης των θαλασσών Τζακ Σπάροου ξαναχτυπά πιο έτοιμος από ποτέ για νέα κατορθώματα αλλά και νέες… γκάφες, στην πιο θεαματική τριλογία που έγινε ποτέ για τον θρυλικό κόσμο των κουρσάρων. Η τρίτη συνέχεια των Πειρατών μας χαρίσει δυνατές κινηματογραφικές δόσεις περιπέτειας. 

 

Σκηνοθεσία: Gore Verbinski

Ηθοποιοί: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!