Home / Beauty  / Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2020

Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2020

Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2020
Ανακαλύψτε τις hair τάσεις που φέρνει το 2020. 

Μία ανανέωση στο hair look μας επιβάλλεται με τη νέα χρονιά. Ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν το 2020; 

 

Statement στέκες και headbands. 

Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι στη μόδα τα τελευταία χρόνια, μόνο που φέτος τα αξεσουάρ όπως οι στέκες και τα headbands έρχονται στην πιο εντυπωσιακή και ίσως εκκεντρική τους διάσταση. Τολμήστε λοιπόν και υιοθετήστε στο look σας, έντονα αξεσουάρ γιατί αφενός θα αναβαθμίσουν το στυλ σας και αφετέρου θα κρατήσουν το fashion touch σας στα ύψη. 

 

Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2020

Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2020

 

 

Έντονες αποχρώσεις.

Η Lady Gaga τελευταία έβαψε τα μαλλιά της ροζ και μάλιστα το ροζ της τσιχλόφουσκας, ακολουθώντας άλλες celebrities που είχαν προηγουμένως τολμήσει παρόμοιες αποχρώσεις στα μαλλιά τους. Επιστρέφουν τα bold χρώματα, δίνοντας στο τριχωτό της κεφαλής περισσότερο ενδιαφέρον. 

 

 

 

Ιαπωνικά χτενίσματα. 

Εμπνευσμένα από την ασιατική χώρα και τα περίτεχνα και περίπλοκα δεσίματα που συναντάμε στη συγκεκριμένη κουλτούρα, τα χτενίσματα όπως οι κοτσίδες και οι πλεξούδες έχουν φέτος άρωμα Άπω Ανατολής. Χαρίζουν στις εμφανίσεις μας μοναδικότητα και αν και εντυπωσιακά, φλερτάρουν και με τη minimal αισθητική. 

 

Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2020

 

 

Το sexy κοντό. 

Το πολύ κοντό μαλλί είναι ακόμη μία τάση που φέρνει το 2020. Πολύ πολύ κοντό σε σημείο που θυμίζει ανδρικό κούρεμα, προσθέτοντας όμως elegant νότες στο look μας. Και σε αυτό το κούρεμα επίσης, μπορείτε να τολμήσετε έντονη απόχρωση στα μαλλιά σας. Είναι σούπερ. 

 

 

 

H απόχρωση bronde. 

Κάτι ανάμεσα σε ανοιχτό καστανό και ξανθό, η συγκεκριμένη απόχρωση αναδεικνύει υπέροχα τις πιο ανοιχτές επιδερμίδες, χαρίζοντας φως και λάμψη στο look μας. Προτιμήστε το σε μακριά μαλλιά γιατί το μήκος επιτρέπει στο χρώμα να λάμψει. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!