Home / Men  / Οι τάσεις από τις παραρέλες, που μπορείτε-και πρέπει να φορέσετε-αυτό το χρόνο!

Οι τάσεις από τις παραρέλες, που μπορείτε-και πρέπει να φορέσετε-αυτό το χρόνο!

 

Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και όλες τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες της μόδας για τις συλλογές Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 μόλις ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα στυλ, που εμείς ξεχωρίσαμε και εσείς αξίζει να υιοθετήσετε αυτόν και τον ερχόμενο χειμώνα! Εντάξει, είδαμε και πολλά see-through τοπάκια, outfits από κουπόνια σούπερ μάρκετ και μίνι φούστες (ναι, για άντρες!), αλλά λέμε απλά να τα προσπεράσουμε!

 

Καρό:

Η απόλυτη τάση της χρονιάς! Είτε μιλάμε για παλτό, είτε για streetwear, το καρό πρωταγωνίστησε σε όλους σχεδόν τους οίκους. Τα πιο elegant looks ήταν του Dries van Noten, που συνδύασε 3 διαφορετικά καρό σε ένα outfit. Το δίδαγμα; Μη φοβηθείτε να φορέσετε ίδια μοτίβα την ερχόμενη σεζόν!

Αν πάλι προτιμήσετε ένα κομμάτι, θα προτείναμε ένα παλτό, που θα μπορέσετε να συνδυάστε είτε με κοστούμι, είτε με sweaters, jeans και μποτάκια.

 

 

Κοτλέ παντελόνια:

Τα μισούσαμε ως παιδιά, τα αγαπάμε τώρα! Και εμείς και οι σχεδιαστές! Είναι ένα ύφασμα, που του πάει πολύ το φαρδύ κόψιμο και συνδυάζεται άψογα με τζιν μπουφάν ή με suede bomber για ένα cozy look!

 

 

Hiking Boots:

Σαν να λέμε, τα ορειβατικά μποτάκια! Είναι μια εξαιρετική τάση, γιατί συνδυάζει την άνεση και τη ζεστασιά, που σου προσφέρει ένα τέτοιο μποτάκι τους χειμερινούς μήνες, την αδιάβροχη φόρμα είτε σε βροχή είτε σε χιόνι και ένα “ tough elegance”, όταν το φορέσετε με streetwear ή ακόμη και με κοστούμι!

 

 

Δέρμα:

Οι περισσότεροι οίκοι χρησιμοποίησαν δέρμα είτε σε jackets, είτε σε δερμάτινα παντελόνια, όπως στο show του Alexander McQueen, που ανέβασε το athleisure σε άλλο level!

 

 

The New Americana:

Ξεκινώντας ήδη από τα show Spring Summer 2018, η τάση που συνδυάζει τζίν, καρό, μπότες, καουμπόικα καπέλα και γενικά μοτίβα “ράντσου” κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, έχοντας δυναμική παρουσία και στις πασαρέλες των: DSquared2, John Lawrence Sullivan, Astrid Andersen και Palm Angels, φέρνοντας έναν αέρα νοσταλγίας της Δύσης.

 

 

Παντελόνια με κοψίματα:

Και όταν λέμε κοψίματα, εννοούμε στον αστράγαλο! Γυρίστε μπατζάκια, κόψτε μπατζάκια, είτε σε τζιν, είτε σε κοτλέ, είτε σε δέρμα…και δημιουργήστε ό,τι στυλ θέλετε!

 

 

Oversize:

Είτε μιλάμε για πανωφόρια, είτε για πλεχτά, είτε για παντελόνια, το Oversize κυρίαρχησε στις πασαρέλες και σίγουρα είναι μία τάση, που θα μείνει για πολύ!

 

 

Streetwear:

Το streetwear είναι γεγονός, ότι πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι κάτι, που έχουν αντιληφθεί οι μεγάλοι οίκοι, “εμπλουτίζοντας” track pants, hoodies, sneakers, bombers και casual blazers με πολυτελή υφάσματα και υλικά, επιτυγχάνοντας μια νέα αισθητική.

 

 

Statement παλτά:

Τίποτα δε σου δίνει περισσότερο στυλ από ένα statement πανωφόρι και αυτό το χειμώνα, θα έχετε πολλά και διαφορετικά trends, για να διαλέξετε. Από oversized “φουσκωτά” μπουφάν, σε παλτό μέχρι τον αστράγαλο και leather jackets υπερπαραγωγές, τα πανωφόρια κυκλοφορούν σε μια τεράστια γκάμα από χρώματα, υφές και αναλογίες και σας περιμένουν να διαλέξετε το κατάλληλο για εσάς!

Αν, πάντως, θέλετε να ξεχωρίσετε, προτιμήστε φωτεινά χρώματα, ογκώδη μεγέθη και καρό μοτίβα!

 

 

Sneakers με τα πάντα:

Η συγκεκριμένη τάση είναι must για αρκετό διάστημα και από ό,τι φαίνεται έχει ακόμη μέλλον… Συνδυάστε φαρδιά παντελόνια με λευκά μποτάκια και παντελόνια από κοστούμια με αθλητικά και…κλέψτε τις εντυπώσεις!

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!