Home / Beauty  / Οι πρωταγωνιστές των αγαπημένων σου σειρών παρουσιάζουν το νέο άρωμα της Loewe

Οι πρωταγωνιστές των αγαπημένων σου σειρών παρουσιάζουν το νέο άρωμα της Loewe

Οι  stars του Bridgerton και του Elite, Simone Ashley και Aron Piper, πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια της Loewe για το άρωμα Paula’s Ibiza.

 

 

Για να γιορτάσει την επανέναρξη του iconic αρώματος Paula’s Ibiza, το brand Loewe δημιούργησε ένα ονειρικό και ηλιόλουστο film, ακριβώς στην καρδιά του καλοκαιριού. Πρωταγωνιστές μερικοί από τους stars των αγαπημένων σου σειρών, Aron Piper και Simone Ashley. Οι δύο ηθοποιοί έφεραν έναν αέρα από Bridgerton και Elite στην νέα καμπάνια. Νέοι, φρέσκοι, ταλαντούχοι και όμορφοι ταίριαξαν υπέροχα με το spirit του αρώματος και του brand.

 

 

Μάλιστα, ο Aron Piper σκηνοθέτησε και το film, με επικεφαλή τον creative director Jonathan Anderson. Η ταινία ονομάζεται Summer Daze και ακολουθεί τρεις νέους φίλους, καθώς ξεκινούν μια καλοκαιρινή περιπέτεια, για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα. Γυρίστηκε σε ένα μαγικό μέρος της Ισπανίας και είναι αφιερωμένη στη νεολαία, τη φιλία και τις ατέλειωτες δραστηριότητες του καλοκαιριού, στοιχεία από αντηχούν μέσα από τους stars και το άρωμα.

 

 

www.loewe.com

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.