Home / Beauty  / Οι πριγκίπισσες της Disney σε μια παραμυθένια συλλογή make up

Οι πριγκίπισσες της Disney σε μια παραμυθένια συλλογή make up

Οι πριγκίπισσες της Disney σε μιά παραμυθένια συλλογή make up
H Colourpop ξαναχτυπά με νέα συλλογή καλλυντικών. 

 

H νέα makeup collection λέγεται Midnight Masquerade και είναι εμπνευσμένη από πριγκίπισσες της Disney. Έχουμε δει κατά καιρούς πολλές beauty συλλογές που είναι επμνευσμένες από ήρωες της Disney και κάθε φορά αυτές οι συνεργασίες μας συναρπάζουν. Στις 10 Οκτωβρίου έρχεται μία ακόμη συλλογή που μας γυρνά στα παιδικά μας χρόνια. 

 

 

Οι πριγκίπισσες της Disney σε μιά παραμυθένια συλλογή make up

 

Το διάσημο brand καλλυντικών Colourpop συνεργάζεται με την Disney και λανσάρει μία makeup collection απόλυτα αφιερωμένη σε 8 πριγκίπισσες κινουμένων σχεδίων που όλοι μας λατρεύουμε. Πιο συγκεκριμένα στην Belle, την Σταχτοπούτα, την Rapunzel, την Tiana, την εξωτική Esmeralda, την δυναμική Megara, την Aurora και τέλος την Giselle. 

 

Οι πριγκίπισσες της Disney σε μιά παραμυθένια συλλογή make up

 

Η παραμυθένια συλλογή περιλαμβάνει την Midnight Masquerade παλέτα με σκιές για τα μάτια, 8 αποχρώσεις ρουζ και highlighter και διάφορες αποχρώσεις lip glosses. Στην συλλογή οι disney lovers εκτός από προϊόντα μακιγιάζ, θα βρουν μία σειρά από χρηστικά αντικείμενα όπως κομψές κούπες, κοσμηματοθήκες και ένα ρομαντικό πορτοφόλι. 

 

Οι πριγκίπισσες της Disney σε μιά παραμυθένια συλλογή make up

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους. 

www.colourpop.com

www.shopdisney.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!