Home / Good Life  / Οι πρεμιέρες της εβδομάδας

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. 

Οι ταινίες πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα από τις 13 έως και τις 19 Ιουνίου. 

 

Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή

Οι Άνδρες με τα Μαύρα είναι εδώ για να προστατεύουν τη Γη από τα αποβράσματα του σύμπαντος. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη παγκόσμια απειλή μέχρι σήμερα: έναν πληροφοριοδότης μέσα στη ΜΙΒ.

Σκηνοθεσία: F. Gary Gray
Ηθοποιοί: Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Chris Hemsworth, Liam Neeson, Emma Thompson

 

 
Κολύμπα ή Αλλιώς Βυθίσου

Μια παρέα πενηντάρηδων στα πρόθυρα ηλικιακής κρίσης αποφασίζουν να οργανώσουν μια ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης.

 

Σκηνοθεσία: Gilles Lellouche

Ηθοποιοί:  Mathieu Amalric, Guillaume Canet, Benoît Poelvoorde

 

 

 

Κορίτσια Κάποιας Ηλικίας

Εμπνευσμένη από μια αληθινή ιστορία, η απολαυστική κωμωδία της Ζάρα Χέις,απο τους παραγωγούς της ταινίας “BOOK CLUB” επιστρατεύει ένα δυνατό γυναικείο καστ, που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τους στρίπερς του Full Monty.

 

Σκηνοθεσία: Zara Hayes

Ηθοποιοί: Diane Keaton, Jacki Weaver, Celia Weston 

 

 

 

Το Άλογο που Είμαι

Απλοί άνθρωποι, ψυχολόγοι και καλλιτέχνες καταθέτουν προσωπικά βιώματα κι επιστημονικές απόψεις, προσπαθώντας να ορίσουν τι χωρίζει την τρέλα από την πνευματική ισορροπία.

 

Σκηνοθεσία: Μένιος Καραγιάννης

 

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας

 

Booksmart

Την παραμονή της αποφοίτησής τους από το λύκειο δύο φιλενάδες διαπιστώνουν πως διαβάζουν διαρκώς και δεν έχουν διασκεδάσει καθόλου στη μαθητική ζωή τους. Αποφασίζουν λοιπόν να πάρουν το αίμα τους πίσω μέσα σε ένα βράδυ.

 

Σκηνοθεσία: Olivia Wilde

Ηθοποιοί: Kaitlyn Dever, Beanie Feldstein, Jessica Williams 

 

 

 

Νουρέγιεφ: Το Λευκό Κοράκι

O δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Ρέιφ Φάινς μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή του κορυφαίου Ρώσου χορευτή Ρούντολφ Νουρέγιεφ, ο οποίος κατά την κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου κατέφυγε στη Γαλλία και εξέπληξε όλο τον κόσμο με το ταλέντο του. Με τη μοναδική του παρουσία, ο Νουρέγιεφ έλαμψε ως το πιο διάσημο αστέρι του μπαλέτου, ένας αδάμαστος και όμορφος χορευτής που ένιωσε περιορισμένος από τη ζωή της δεκαετίας του 1950 στο Λένινγκραντ και άνοιξε τα φτερά του για τη Δύση. Το φλερτάρισμά του με δυτικούς καλλιτέχνες και ιδέες τον οδήγησε σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι κυνηγητού με την KGB. Μια συναρπαστική ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

 

Σκηνοθεσία: Ralph Fiennes

Ηθοποιοί: Oleg Ivenko, Ralph Fiennes, Louis Hofmann 

 

 

 

Πόκεμον Ντετέκτιβ Πίκατσου

O ατσίδας ντετέκτιβ Χάρι Γκούντμαν εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ωθώντας έτσι τον 21χρονο γιο του Τιμ να ανακαλύψει τι συνέβη. Στην έρευνα τον βοηθά ο πρώην συνεργάτης του Χάρι, ο Ντετέκτιβ Πίκατσου: ένας ξεκαρδιστικός, αξιαγάπητος σούπερ μπελάς που μπορεί να μπερδέψει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό. Συνειδητοποιώντας ότι έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους, καθώς ο Τιμ είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να μιλάει με τον Πίκατσου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συναρπαστική περιπέτεια για να ξεδιπλώσουν το μυστήριο. Ψάχνουν για ίχνη κάτω από τα νέον φώτα των δρόμων της Ράιμ Σιτι – μιας σύγχρονης μητρόπολης όπου οι άνθρωποι και τα Πόκεμον ζουν δίπλα-δίπλα και συναντούν μία σειρά από χαρακτήρες Πόκεμον. Σταδιακά ξεδιπλώνεται μία συγκλονιστική πλοκή, καθώς απειλείται η ειρηνική συνύπαρξη των Πόκεμον με τους ανθρώπους, αλλά και ολόκληρο το σύμπαν τους.

 

Σκηνοθεσία: Rob Letterman

Ηθοποιοί: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!