Home / Good Life  / Οι πρεμιέρες της εβδομάδας (23/5 – 29/5)

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας (23/5 – 29/5)

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας (23/5 - 29/5)
Οι ταινίες που θα μας οδηγήσουν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα. 

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες από τις 23/5 έως και τις 29/5. 

 

Aladdin

Η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του αγαπημένου μας παιδικού Alladin, έρχεται στο σινεμά. Ένας καλόκαρδος κλέφτης έρχεται αντιμέτωπος με τον μοχθηρό βεζίρη της πόλης του, ο οποίος θέλει να αποκτήσει ένα μαγικό λυχνάρι, ικανό να πραγματοποιήσει τις βαθύτερες επιθυμίες του.

Σκηνοθεσία: Guy Ritchie

Ηθοποιοί: Will Smith, Mena Massoud, Naomi Scott 

 

 

 

Everything is Wonderful

Δύο Ευρωπαίες φίλες προσπαθούν να βρουν τα δοκιμάσουν την τύχη τους και να φτιάξουν τη ζωή τους στη Νέα Υόρκη, ενώ βιώνουν διαδοχικές ερωτικές κι επαγγελματικές απογοητεύσεις.

Σκηνοθεσία: Pia Mechler, Stephanie Angel

Ηθοποιοί: Pia Mechler, Τόνια Σωτηροπούλου, Αλέξης Γεωργούλης

Δείτε το trailer εδώ.

 

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας (23/5 - 29/5)

 

Ένας Πιστός Άντρας

Οκτώ χρόνια μετά τον χωρισμό τους ο Αμπέλ συναντά ξανά τη Μαριάν, η οποία τον είχε αφήσει για τον καλύτερό του φίλο, και προσπαθεί να την κερδίσει ξανά.

Σκηνοθεσία: Louis Garrel

Ηθοποιοί: Louis Garrel, Laetitia Casta, Lily-Rose Depp 

 

 

Brightburn: Ζωντανή Κόλαση

Η άφιξη ενός μυστηριώδους μωρού κάνει πραγματικότητα τα όνειρα μιας γυναίκας για να αποκτήσει παιδί. Όσο όμως το αγόρι εκείνο μεγαλώνει και πλησιάζει την εφηβεία, εμφανίζει σκοτεινές τρομακτικές δυνάμεις, που την κάνουν να αμφιβάλλει για το παιδί που θεωρεί γιο της.

Σκηνοθεσία: David Yarovesky

Ηθοποιοί: Elizabeth Banks, David Denman, Jackson A. Dunn 

 

 

 

Ο Παραλίας

Ποιητής του περιθωρίου βουτηγμένος στο χασίσι και το αλκοόλ, ο Μουντόγκ ζει στο σπίτι της πλούσιας γυναίκας του μια «ασυμβίβαστα πολυτελή» ζωή. Όταν όμως όλα αυτά αλλάξουν σε μια στιγμή, θα πρέπει να τελειώσει άμεσα το βιβλίο του για να μην μείνει άστεγος.

Σκηνοθεσία:  Harmony Korine

Ηθοποιοί: Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher 

 

 

 

Το Πρόβλημά μου Είσαι Εσύ!

Η Ιβόν, αστυνομικός που έχει μείνει χήρα με ένα μικρό παιδί, σοκάρεται όταν μαθαίνει πως ο συνάδελφος και σύζυγός της Σαντί δεν ήταν ένας ήρωας, όπως πιστεύουν όλοι, αλλά ένας διεφθαρμένος μπάτσος. Αποφασίζει λοιπόν να αποκαταστήσει τις αδικίες που αυτός διέπραξε, ξεκινώντας από τον εσφαλμένα φυλακισμένο επί 8 χρόνια Αντουάν.

Σκηνοθεσία: Pierre Salvadori

Ηθοποιοί: Adèle Haenel, Pio Marmaï, Audrey Tautou

 

 

 

Σκότωσα το Αφεντικό μου

Χωρίς δουλειά (ή προσόντα γενικότερα), η Σάντρα, μια πρώην νικήτρια καλλιστείων, μετακομίζει ξανά με τη μητέρα της, μετά από 15 χρόνια. Βρίσκει δουλειά σε ένα τοπικό εργοστάσιο, αλλά δεν τα πάει καλά με το αφεντικό της, τον οποίο… σκοτώνει κατά λάθος. Δύο γυναίκες είναι μάρτυρες. Οι τρεις τους ανακαλύπτουν ότι ο νεκρός έκρυβε μια τεράστια περιουσία, την οποία αποφασίζουν να μοιραστούν. Κάπως έτσι ξεκινούν τα προβλήματα…

Σκηνοθεσία: Allan Mauduit

Ηθοποιοί: Cécile de France, Yolande Moreau, Audrey Lamy

 

 

 

Το Σουτιέν

Ο Νουρλάν, μηχανοδηγός σε σιδηροδρομική εταιρεία, βρίσκει την τελευταία ημέρα προτού συνταξιοδοτηθεί ένα γαλάζιο σουτιέν καρφωμένο στο παρμπρίζ του τρένου. Κρατώντας το δαντελωτό εσώρουχο στο χέρι, ξεκινάει μια απίθανη προσπάθεια ανεύρεσης της Αζέρας «Σταχτοπούτας» στην οποία ανήκει.

Σκηνοθεσία: Veit Helmer

Ηθοποιοί: Predrag ‘Miki’ Manojlovic, Denis Lavant, Paz Vega 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!