Home / Good Life  / Οι πιο tasty λογαριασμοί στο Instagram

Οι πιο tasty λογαριασμοί στο Instagram

Οι πιο tasty λογαριασμοί στο Instagram
 Λαχταριστοί λογαριασμοί στο Instagram που πρέπει να εξερευνήσετε. 

The Tasty Instagram: Συγκεντρώσαμε τους πιο γευστικούς λογαριασμούς στο δημοφιλές μέσο για να ανακαλύψετε νέες συνταγές και να αφεθείτε σε υπέροχα γαστρονομικά ταξίδια. Ποιος ξέρει μετά από την περιήγηση στα παρακάτω accounts μπορεί να γίνετε και εσείς μάγειρες. 

 

 

@nytcooking

Αλμυρά και γλυκά, δύσκολες και εύκολες συνταγές μα πάντα νόστιμες παρασκευές. Μέσα από τον λογαριασμό nytcooking θα αντλήσετε την έμπνευση που χρειάζεστε για το δικό σας ταξίδι στον κόσμο της μαγειρικής. 

 

 
 
 
@bingingwithbabish
 
Ο Andrew Rea είναι ένας ροκ μάγειρας που μέσα από το Instagram αλλά και το YouTube μας μυεί στον κόσμο της γεύσης και της δημιουργίας και μας προσκαλεί σε ένα υπέροχο food ταξίδι. Επισκεφθείτε και το κανάλι του στο YouTube Basics with Babish και δείτε τα σούπερ και πολύ βοηθητικά για τους επίδοξους μάγειρες βιντεάκια του. 
 
 
Οι πιο tasty λογαριασμοί στο Instagram
 
Photo by Evan Sung
 
 
 
 
@spoonforkbacon

Κάθε ανάρτηση στο συγκεκριμένο account σε παρακινεί να δοκιμάσεις και μία νέα συνταγή και σου θυμίζει γιατί αγαπάμε τόσο πολύ το φαγητό. Για περισσότερα γευστικά infos επισκεφθείτε το site των δημιουργών του account στο www.spoonforkbacon.com

 

 

 

@food52

Τα likes και τα σχόλια πέφτουν βροχή στο συγκεκριμένο tasty account του Instagram, καθώς τα posts μας ανοίγουν αμέσως την όρεξη. 

 

 

 

@localhaven

Η food stylist και μαγείρισσα Ashley Marti μας δείχνει τις συνταγές της για αλμυρές και γλυκές γαστρονομικές απολαύσεις. Μάλιστα διαθέτει και ένα food site όπου μοιράζεται πιο αναλυτικά τις συνταγές της 

www.ashleymarti.com

 

https://www.instagram.com/p/CAlV2SuB1v3/

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!