Home / Good Life  / Οι πιο όμορφες παραλίες στην Κεφαλονιά

Οι πιο όμορφες παραλίες στην Κεφαλονιά

Οι πιο όμορφες παραλίες στην Κεφαλονιά
Οι παραλίες στην Κεφαλονιά με τα μαγευτικά νερά.

Η αρχοντική Κεφαλονιά και οι παραλίες που θα ερωτευτείς. Καλοκαίρι σημαίνει βουτιές σε καταγάλανα νερά, γυμνά πόδια στη ζεστή άμμο, ηλιοθεραπεία και παρέα με φίλους και cocktails στην ακτή. Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά, ελευθερία, αναζωογόνηση, κολύμπι στις όμορφες θάλασσές μας.

Αν λοιπόν βρεθείς στο όμορφο νησί της Κεφαλονιάς και θέλεις να ανακαλύψεις τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου, τότε επισκέψου οπωσδήποτε τις υπέροχες παρακάτω παραλίες. Κάθε μια έχει τις δικές της ομορφιές, κάθε μια θα σε γοητεύει για διαφορετικούς λόγους και όλες τους θα σου χαρίσουν αξέχαστες summer στιγμές.

 

Το καλοκαίρι είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου, ιδανική για να ανακαλύψεις τις ομορφιές της Ελλάδας.

 

Παραλία Μύρτος.
Οι πιο όμορφες παραλίες στην Κεφαλονιά

Λευκή άμμος, τυρκουάζ νερά και μια ανεπανάληπτη θέα. Η παραλία Μύρτος είναι από τις διασημότερες στο νησί και όχι άδικα.

 

Πλατιά Άμμος.
Οι πιο όμορφες παραλίες στην Κεφαλονιά

Μία ακόμη γνωστή παραλία είναι η παραλία Πλατιά Άμμος. Ένας μικρός παράδεισος με άγρια ομορφιά.

 

Παραλία Άσσου.
Οι πιο όμορφες παραλίες στην Κεφαλονιά

Η Άσσος είναι από τα πιο όμορφα χωριά της Κεφαλονιάς, φυσικά με καταπληκτικές παραλίες. Ένα γαλάζιο όνειρο που πρέπει οπωσδήποτε να ζήσεις!

 

Κάτω Λαγάδι.

Αυτός ο πανέμορφος κόλπος θα σε μεταφέρει σε μέρη εξωτικά.

 

Παραλία Πετανοί.

Η παραλία Πετανοί, βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του νησιού, στην περιοχή της Παλικής. Πρόκειται για μία οργανωμένη παραλία με ταβέρνες, καφετέριες, beach bar, άμμο και βαθυγάλανα νερά.

 

 

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα για το νησί και τις αμέτρητες ομορφιές του στο visitkefallonia.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!