Home / Good Life  / Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί στην Ευρώπη

Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί στην Ευρώπη

Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί στην Ευρώπη
Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί στην Ευρώπη για νοερά ταξιδάκια.

Η ημέρα των ερωτευμένων μας έδωσε κίνητρο ώστε να κάνουμε μία μίνι λίστα με τα μέρη που θα σας κάνουν να (ξανα)ερωτευτείτε. Ιδού οι πιο ρομαντικοί προορισμοί στην Ευρώπη.

 

 
Λιουμπλιάνα, Σλοβενία.

Η πρωτεύουσα της Σλοβενίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πρωτεύουσα του παραμυθιού. Πλακόστρωτα δρομάκια, πολύ πράσινο και φύση, ένα κάστρο, ένας ποταμός στον οποίο μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν ρομαντικές βαρκάδες και μία μίξη αρχιτεκτονικών στυλ και επιρροών δημιουργούν μία πόλη που κερδίζει τους ταξιδιώτες. H Λιουμπλιάνα θα σας ενθουσιάσει.

 

Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί στην Ευρώπη

Θέα στην πόλη στο κανάλι του ποταμού Λιουμπλιάνιτσα στην παλιά πόλη της Λιουμπλιάνας.

Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί στην Ευρώπη

 

 

Πόρτο, Πορτογαλία.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πορτογαλίας μετά την πρωτεύουσα Λισαβόνα. Το Πόρτο είναι γεμάτο ζωή, χαρούμενους ανθρώπους, ευκαιρίες διασκέδασης και γαστριμαργικών περιπετειών αλλά και ρομαντικών περιπάτων. Η υπέροχη θέα στο λιμάνι και όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα (φυσικά σε συνθήκες κανονικότητας) δημιουργούν ένα όμορφο σκηνικό στο οποίο θα ξαναερωτευτείτε!

 

Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί στην ΕυρώπηΟι πιο ρομαντικοί προορισμοί στην ΕυρώπηΟι πιο ρομαντικοί προορισμοί στην Ευρώπη

 

 

Μπριζ, Βέλγιο.

Μια πόλη που μοιάζει να έχει βγει από το παραμύθι. Η μικρή πόλη Μπριζ στο Βέλγιο γοητεύει κατευθείαν τους ταξιδιώτες χάρις στη μεσαιωνική αρχιτεκτονική της, την μοναδική ατμόσφαιρα και τις επιλογές που προσφέρει. Μία βαρκάδα στα κανάλια θα σας γεμίσει όμορφα συναισθήματα. Μεσαιωνικά καλντερίμια, πύργοι, χρωματιστά σπιτάκια, γεφυρούλες και κανάλια συνθέτουν τις πιο γλυκές και ρομαντικές εικόνες.

Plus: Οι τοπικές γευστικότατες βάφλες με άχνη θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.

 

Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί στην Ευρώπη

 

 

 

Κοπεγχάγη, Δανία.

Όμορφη, με χαλαρούς ρυθμούς και κατοίκους που σύμφωνα με έρευνες είναι οι πιο ευτυχισμένοι στην Ευρώπη. Η Κοπεγχάγη αποτελεί ιδανικό προορισμό για ταξίδι, ρομαντικές βόλτες και περιπάτους, γαστρονομικές απολαύσεις και πολλά άλλα ενδιαφέροντα. Ένας συνδυασμός μοντέρνας αρχιτεκτονικής και κτιρίων με ιστορία, με επιλογές για ξεκούραση, διασκέδαση, καλό φαγητό και άλλες συναρπαστικές εμπειρίες.

 

Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί στην Ευρώπη

To Κάστρο του Ρόζενμποργκ

Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί στην Ευρώπη

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!