Home / Beauty  / Οι πιο λαμπερές παρουσίες στα φετινά βραβεία Emmy

Οι πιο λαμπερές παρουσίες στα φετινά βραβεία Emmy

Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις των βραβείων Emmy 2019. 

Λαμπερές κυρίες του διεθνούς στερεώματος παρευρέθηκαν στο κόκκινο χαλί της 71ης διοργάνωσης των βραβείων Emmy. Στα φετινά βραβεία της μικρής οθόνης έδωσαν το παρών πλήθος διασημοτήτων, με κάποιες απο αυτές να εντυπωσιάζουν για την glam και απόλυτα κομψή εμφάνισή τους. 

 

 

Sophie Turner

H ηθοποιός που ξεχώρισε από την επική σειρά Game of Thrones, επέλεξε ένα ελαφρύ μακιγιάζ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της και δεν την “βαραίνει” προσθέτοντάς της χρόνια. Η όμορφη Sophie Turner έδωσε ένταση στα υπέροχα μάτια της, ενώ κινήθηκε σε απαλές nude αποχρώσεις στα χείλη. 

 

Οι πιο λαμπερές παρουσίες στα φετινά βραβεία Emmy

 

 

Rachel Brosnahan

Η Rachel Brosnahan επέλεξε γαλάζια σκιά για να τονίσει το χρώμα των ματιών της, ενώ το κομψό ponytail της ταίριαζε απίστευτα στη συνολική της εμφάνιση. 

 

Οι πιο λαμπερές παρουσίες στα φετινά βραβεία Emmy

 

 

Sandra Oh

Η αγαπημένη μας Κριστίνα από το Grey’s Anatomy μας έχει συνηθίσει σε minimal beauty εμφανίσεις, καθώς απεχθάνεται τις υπερβολές στο μακιγιάζ και πάντοτε θέλει να είναι απλή και ταυτόχρονα κομψή. Μία τέτοια ήταν και η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των φετινών βραβείων Emmy, όπου αποφάσισε να κλέψει την παράσταση με την ροζ τουαλέτα της. Ίσως το μόνο που θα αλλάζαμε είναι τα πολύ ποληθωρικά της σκουλαρίκια. 

 

Οι πιο λαμπερές παρουσίες στα φετινά βραβεία Emmy

 

 

Emilia Clarke

Η Emilia Clarke έκανε μία από τις πιο sexy εμφανίσεις της. Τόσο το μακιγιάζ όσο και οι ενδυματικές της επιλογές μαγνήτισαν τα βλέμματα, με την Emilia να τολμά μία συνολικά extra σαγηνευτική εμφάνιση. 

 

Οι πιο λαμπερές παρουσίες στα φετινά βραβεία Emmy

 

 

Naomi Watts

Ορισμός της κομψότητας, η εμφάνιση της αγαπημένης ηθοποιού Naomi Watts που επέλεξε να συνοδεύσει το grande φόρεμά της με ένα εκτυφλωτικό κόκκινο κραγιόν. Τέλος, τα πολυτελή κοσμήματά της ήταν αυτά που έδωσαν στο look επιπλεον πόντους glam και φινέτσας. 

 

Οι πιο λαμπερές παρουσίες στα φετινά βραβεία Emmy

 

 

Zendaya

Η γλυκιά Zendaya ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Συνόδεψε την chic κυπαρισσί τουαλέτα της με hollywood waves κώμη, ενώ για το μακιγιάζ της έκανε τα απολύτως απαραίτητα, επιτυγχάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση για κόκκινο χαλί. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!