Home / Beauty  / Οι πιο εντυπωσιακές αλλαγές μαλλιών των celebrities!

Οι πιο εντυπωσιακές αλλαγές μαλλιών των celebrities!

Όταν οι celebrities αποφάσισαν να αλλάξουν τα μαλλιά τους ριζικά! 

Μπορεί να είναι αλλαγή στο χρώμα ή και κούρεμα… Συγκεντρώσαμε τις πιο ριζικές και εντυπωσιακές αλλαγές μαλλιών των celebrities! Πάρτε ιδέες αν θέλετε να ανανεωθείτε και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο στα μαλλιά σας! 

 

Ariana Grande

Με ένα icy new look που όμως δεν της προσθέτει χρόνια και ταιριάζει με την ηλικία της η Ariana Grande αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα επιτυχημένο και τολμηρό hair transformation! 

 

 

Dakota Johnson

Άφησε την σκούρα απόχρωση που είχε και άνοιξε κατά αρκετούς τόνους τα μαλλιά της για ένα πιο hot summer look! 

 

 

Emma Watson

Με φραντζάκια, αφέλειες και σε λίγο πιο σκούρους τόνους η Emma Watson έγινε ακόμη πιο γλυκιά και φαίνεται ακόμη πιο φρέσκια! 

 

 

Leighton Meester

Η Leighton Meester θέλησε να ανανεώσει την εμφάνισή της και τόλμησε ένα έντονο ξανθό. Παρόλο που αγκαλιάζουμε τους τολμηρούς δεν είμαστε σίγουροι πως η color μεταμόρφωση των μαλλιών της ήταν η καλύτερή της κίνηση. 

 

 

Cara Delevingne

Με μια ζεστή καφέ απόχρωση του σοκολατί και ελαφρώς πιο μακριά μαλλιά η Cara Delevingne είναι πιο γλυκιά και εντυπωσιακή από ποτέ! 

 

 

Hailey Baldwin

Οι ροζ αφέλειες είναι νεανικές, ρομαντικές και συνάμα sexy. Κάτι ήξερε η πανέμορφη Hailey Baldwin!

 

 

Ashley Tisdale

Με το ίδιο κούρεμα που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου της αλλά πιο ανοιχτούς τόνους και ανταύγειες στις άκρες η Ashley Tisdale έγινε πιο σαγηνευτική! 

 

 

Nina Dobrev

Μετά από το σοβαρό αλλά κομψό πολύ κοντό κούρεμα, η ηθοποιός Nina Dobrev άφησε τα μαλλιά της να μακρύνουν και τους έδωσε κίνηση σε ένα πιο θηλυκό και εντυπωσιακό haircut! 

 

 

Emma Roberts

Το κοντό καρέ και το ξανθό χρώμα στα μαλλιά ανανέωσαν πλήρως την Emma Roberts. Οι χρυσαφένιοι τόνοι στο νέο της haircolor είναι υπέροχοι! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!