Home / Good Life  / Οι πιο ελκυστικοί καλοκαιρινοί προορισμοί δίπλα στη θάλασσα!

Οι πιο ελκυστικοί καλοκαιρινοί προορισμοί δίπλα στη θάλασσα!

Οι πιο όμορφοι προορισμοί για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Αν ακόμη σκέφτεστε ποιο μέρος να επιλέξετε για τις φετινές σας διακοπές, σας παρουσιάζουμε μια λίστα από υπέροχα μέρη στην Ευρώπη με κοσμοπολίτικο αέρα και μαγευτικά φυσικά τοπία, στα οποία μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολάυσετε τις βουτιές σας στην θάλασσα! 

 

Μαγιόρκα, Ισπανία. 

Η Πάλμα ντε Μαγιόρκα είναι η πρωτεύουσα των Βαλεαρίδων και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μεσογειακά λιμάνια. Μια μοντέρνα πόλη, με πλούσιες και πολυτελείς κατοικίες και μαγευτικά αξιοθέατα που περιμένει να την ανακαλύψετε.  Αξίζει να επισκεφθείτε το στούντιο του Joan Miró στο λόφο Palma, να κάνετε μια περιήγηση με τρένο στη γραφική πόλη Soller και φυσικά να διασκεδάσετε με την ψυχή σας στα beach club της Μαγιόρκα!

 

 

Positano, Ιταλία. 

Ένα μικρό χωριό στη Νότια Ιταλία, που θα σας μαγέψει με την ομορφιά του! Τοποθετημένο στην ακτογραμμή της Αμάλφι, το χωριό Positano ξεχωρίζει χαρη στην φυσική ομορφιά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, αποτελώντας έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς για το καλοκαίρι. Επισκεφθείτε το γιατί τα πολύχρωμα σπιτάκια του και η υπέροχη θέα στη θάλασσα θα σας συγκινήσει. 

 

 

Costa Brava, Ισπανία. 

Τοποθετημένο στην επαρχία Girona στην Καταλονία, απέχει μόλις 1 ώρα με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης. Το Costa Brava αποτελεί έναν από τους πιο γοητευτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ισπανία, καθώς συγκαταλέγεται στα πιο γνωστά παραθαλάσσια θέρετρα της Μεσογείου. Περιηγηθείτε στις ελκυστικές παραλίες του και δοκιμάστε τις τοπικές γεύσεις που ικανοποιούν ακόμη και το πιο απαιτητικό ουρανίσκο! 

 

 

Σαιν-Μαλό, Γαλλία. 

Η μικρή πόλη του Σαιν-Μαλό στην περιοχή της Βρετάνης στην Γαλλία θα σας γοητεύσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Η πόλη που συγκεντρώνει περισσότερους επισκέπτες από κάθε άλλη περιοχή της Βρετάνης θα σας συναρπάσει χάρη στον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Παλιάς Πόλης της και της μοναδικής ομορφιάς παραλίες της. Τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε είναι οι πύλες Γκραντ Πορτ και Πορτ Σεντ Βινσέντ, το κάστρο της πόλης με το υπέροχο μουσείο του και το ενυδρείο Γκραντ Ακουάριουμ.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!