Home / Good Life  / Οι πιο ελκυστικοί γαστρονομικοί προορισμοί στη Θεσσαλονίκη! – Part 3

Οι πιο ελκυστικοί γαστρονομικοί προορισμοί στη Θεσσαλονίκη! – Part 3

Οι πιο ελκυστικοί γαστρονομικοί προορισμοί στη Θεσσαλονίκη! – Μέρος 3

Συγκεντρώσαμε τους πιο ελκυστικούς και απολαυστικούς γαστρονομικούς προορισμούς στη Θεσσαλονίκη έτσι όπως τους παρουσιάσαμε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Théa by Makedonia Palace. Όχι μόνο υπόσχονται να ικανοποιήσουν τους γευστικούς σας κάλυκες, αλλά και να σας χαρίσουν υπέροχες εμπειρίες!

 

Navona

Γευτείτε την απόλυτη ιταλική γαστρονομική εμπειρία στη Θεσσαλονίκη, στο restaurant-cafe-bar, Navona. Έχοντας πάρει το όνομά του από τη θρυλική Piazza Navona της Ρώμης, που είναι γνωστή για τα εστιατόριά της, το Navona, με θέα το όμορφο λιμάνι, ενσωματώνεται άψογα στην λογική της Νέας Παραλίας και γίνεται μέρος της ψυχής της, αποτελώντας το πιο hot γευστικό σημείο της Θεσσαλονίκης! Η προνομιακή τοποθεσία του και οι υπέροχες ιταλικές γαστριμαργικές εμπειρίες που προσφέρει, τις οποίες έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος chef Σωτήρης Ευαγγέλου και η ομάδα του, το καθιστούν έναν από τους πιο απολαυστικούς προορισμούς της πόλης.

 

 

Tip: Εκτός από τις γνήσιες ιταλικές γεύσεις που περιλαμβάνουν φυσικά νόστιμες προτάσεις pizza και pasta fresca πρέπει να απολαύσετε τα μοναδικά του cocktails σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα δίπλα στη θάλασσα. 

 

Βρείτε το εστιατόριο Navona στο Facebook! 

 

Μαύρη Θάλασσα 

Στην ανατολική πλευρά της πόλης, στη Νέα Κρήνη, θα βρείτε το εστιατόριο Μαύρη Θάλασσα, έναν γαστριμαργικό παράδεισο, που περιμένει να σας μυήσει στον γευστικό κόσμο των θαλασσινών. Η Μαύρη Θάλασσα επικεντρώνεται στην ποιότητα των πρώτων υλών, τα ολόφρεσκα ψάρια και τα θαλασσινά και αποτελεί σταθερή άξια για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Στο μαγαζί «φυσάει» ένας αέρας πολυτέλειας, όχι τόσο από τη διακόσμηση που είναι ιδιαίτερα σικ και μίνιμαλ, αλλά κυρίως από τη θέα των εδεσμάτων που σερβίρονται. Μια σπουδαία μαγειρική εμπειρία έρχεται στα τραπέζια μας, με πρωταγωνιστή το λευκό ταραμά, τα οστρακοειδή που μυρίζουν θάλασσα και τα κορυφαία ψαρικά, ικανή να δεχτεί συγχαρητήρια και από τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.. Οι υπέροχες νοστιμιές της θάλασσας συναρπάζουν με την λεπτότητα και τη φινέτσα τους. Με μια πολύ σωστή και ενημερωμένη Wine List η γευστική απόλαυση απογειώνεται!

 

 

Tip: Δοκιμάστε το «καρπάτσιο» συναγρίδας και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν στην απόλυτη απόλαυση! 

 

Βρείτε το εστιατόριο Μαύρη Θάλασσα στο Facebook! 

 
Skyline cafe bar

Το ανανεωμένο Skyline Cafe Bar βρίσκεται στον τέταρτο όροφο του Πύργου του ΟΤΕ, προσφέροντας στους επισκέπτες πανοραμική θέα της πόλης χάρη στη περιστροφή των 360 μοιρών που ολοκληρώνεται σε διάστημα 45 λεπτών. Πέραν της μαγευτικής θέας, το πρόσφατα ανακαινισμένο καφέ μπαρ δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν τα μυστικά της μεσογειακής κουζίνας, να απολαύσουν διαλεκτό καφέ αλλά και ποικιλία εκλεκτών κρασιών και cocktails.

 

 

Tip: Μην ξεχάσετε να συνοδέψετε τον καφέ σας με τα νόστιμα γλυκά και τα σνακ που αναμφισβήτητα θα σταθούν αντάξια των προσδοκιών σας!

 

www.skyline.bar

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!