Home / Cozyhome  / Οι Νύμφες της VK Leading Light στις σπηλιές του Σαρακήνικου

Οι Νύμφες της VK Leading Light στις σπηλιές του Σαρακήνικου

spilies nymphs of light
Η VK Leading Light παρουσιάζει τη νέα συλλογή portable φωτιστικών Nog-Mos, μέσα από ένα εμπνευσμένο video, γυρισμένο στους βράχους και τις σπηλιές του Σαρακήνικου.

 

Μετά από μία καθηλωτική νυχτερινή φωτογράφιση στις σπηλιές του Σαρακήνικου της Μήλου, η VK Leading Light επιστρέφει με κάτι τελείως διαφορετικό, αλλά εξίσου εντυπωσιακό. Η εταιρεία εμπνεύστηκε το video “Nymphs of Light”, για να παρουσιάσει τη νέα σειρά portable φωτιστικών της, Nog-Mos.

 

nog mos spi

 

Οι Νύμφες του Φωτός, ελεύθερες και σχεδόν γυμνές -ακριβώς όπως και τα ελεύθερα και “γυμνά” από καλώδια φωτιστικά Nog-Mos- φέρνουν το φως στο νυχτερινό τοπίο του Σαρακήνικου. Αυτή είναι και η έμπνευση πίσω από την ονομασία της νέας σειράς, που πήρε το όνομά της από την ετυμολογία της λέξης γυμνός (nogʷmós).

 

nymphs of light spilies

 

Το εμπνευσμένο video, σε σκηνοθεσία Νίκου Μάστορα και με την ατμοσφαιρική, μουσική υπογραφή του Κωστή Μαραβέγια, μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι! Η κάμερα “συλλαμβάνει” τον χορό τριών Νυμφών, που κρατούν στα χέρια τους τα νέα φωτιστικά της VK Leading Light. Ως άλλες Νηρηίδες, φωτίζουν τα βραχώδη μορφώματα και χαρίζουν τη λάμψη τους σε μία από τις σπηλιές του Σαρακήνικου.

 

nymphs of light sarakiniko

 

Σε επίπεδο σχεδιασμού, η σειρά φωτιστικών Nog-Mos είναι απαλλαγμένη από καλώδια. Τα νέα φωτιστικά σώματα, επιδαπέδια και επιτραπέζια, είναι ανεξάρτητα και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Η ποιοτική κατασκευή τους, μάλιστα, εξασφαλίζει αυτονομία, που αγγίζει τις οκτώ ώρες.

 

 

Πέρα, όμως, από την πρακτικότητα, ο σχεδιασμός της νέας σειράς είναι αντιπροσωπευτικός της γενικότερης φιλοσοφίας της VK Leading Light. Minimal, μοντέρνα αισθητική, με απλές και καθαρές γραμμές και άρτιο φωτιστικό αποτέλεσμα.

 

 

Κι επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, απολαύστε το υπέροχο video…

 

Nymphs of Light – VK Leading Light.mp4 from VK Leading Light on Vimeo.

 

logo VK Leading Light

www.vkled.gr
Facebook: @vkled.gr
Instagram: vkleadinglight

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin