Home / Lifestyle  / Celebrities  / Οι νικητές των Billboard Music Awards 2021

Οι νικητές των Billboard Music Awards 2021

Τα Billboard Music Awards 2021, τα δεύτερα πιο σημαντικά μουσικά βραβεία, πραγματοποιήθηκαν, χθες, στο Microsoft Theater του Los Angeles.

 

Music and more music! Τα Billboard Music Awards 2021 πραγματοποιήθηκαν με ζωντανή παρουσία καλλιτεχνών και γιόρτασαν τη μουσική με μια λαμπερή βραδιά. Σπουδαίοι καλλιτέχνες τιμήθηκαν τόσο για το μουσικό τους έργο, όσο και για το κοινωνικό τους αντίκτυπο. Ο The Weeknd ήταν το πρόσωπο της βραδιάς, καθώς είχε 16 υποψηφιότητες και 10 νίκες. Μπορεί να αδικήθηκε από τα Grammy’s, αλλά τον αποθέωσαν στα Billboard.

 

 

Ο rapper Da Baby, ενώ είχε 11 υποψηφιότητες, κατάφερε να αποσπάσει μια μόνο νίκη. Με τρία βραβεία, τιμήθηκε το έργο και η κληρονομιά του αδικοχαμένου rapper Pop Smoke. Taylor Swift, Doja Cat, BTS, Megan Thee Stalion, Morgan Wallen, Machine Gun Kelly, Bad Bunny, Lady Gaga και Kanye West ήταν οι καλλιτέχνες που απέσπασαν βραβεία.

 

 

Ο Drake τιμήθηκε με το Artist of the Decade Award, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του με τον γιό του. Η P!nk παρέλαβε το Icon Award, δηλώνοντας πως είναι, για την ίδια, ένα όνειρο, που έγινε πραγματικότητα. Τέλος, τιμήθηκε και ο rapper Trae Tha Truth, για το φιλανθρωπικό του έργο και τις ενέργειες του για κοινωνική δικαιοσύνη.

 

 

 

Το red carpet του event ήταν αρκετά ιδιαίτερο, καθώς η κάθε μια star είχε μοναδική εμφάνιση, όπου καμία δεν έμοιαζε με κάποια άλλη. Θηλυκές γραμμές, strass, girly χρώματα, mini γραμμές, έντονα χρώματα και λαμπερά beauty looks κυριάρχησαν.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.