Home / Good Life  / Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (+trailers)

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (+trailers)

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (+trailers)
Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. 

Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας που θα μας οδηγήσουν με χαρά, ξανά, στη σκοτεινή αίθουσα. Γιατί απλά αγαπάμε το σινεμά. 

 

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (+trailers)

 

 

Κάποτε… στο Χόλιγουντ

Η νέα ταινία του Quentin Tarantino επισκέπτεται το Λος Άντζελες του 1969, όπου όλα αλλάζουν, καθώς ο τηλεοπτικός αστέρας Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) και ο για πολλά χρόνια κασκαντέρ του Cliff Booth (Brad Pitt) κινούνται στη νέα βιομηχανία του θεάματος, την οποία με δυσκολία αναγνωρίζουν πια. Η ένατη ταινία του δημιουργού ξετυλίγει διαφορετικές ιστορίες μέσα από ένα πολυάριθμο καστ και αποτίνει φόρο τιμής στις τελευταίες στιγμές της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ.

Σκηνοθεσία: Quentin Tarantino

Ηθοποιοί: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Luke Perry

 

 

 

Μια βροχερή μέρα στη Νέα Υόρκη

Ο Γκάτσμπι και η Άσλεϊ ετοιμάζονται να περάσουν ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, όμως τα σχέδιά τους θα ανατραπούν όταν η Άσλεϊ αναλαμβάνει να πάρει συνέντευξη από τον σκηνοθέτη Ρόλαντ Πόλαρντ. Οι δυο τους αναγκάζονται να πάρουν διαφορετικούς δρόμους και ο καθένας γνωρίζει καινούργια πρόσωπα και ζει απίστευτες περιπέτειες. Κι όλα αυτά ενώ η ηλιοφάνεια δίνει τη θέση της στις ψιχάλες της βροχής! Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν είναι μια υπέροχη ρομαντική κωμωδία με ένα καστ πολλών αστέρων.

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν

Ηθοποιοί: Τιμοτέ Σαλαμέ, Ελ Φάνινγκ, Σελένα Γκόμεζ, Τζουντ Λο, Ντιέγκο Λούνα, Λιβ Σράιμπερ, Ρεμπέκα Χολ, Σούκι Γουότερχαουζ, Κέλι Ρόρμπαχ

 

 

 

Το Μεσοκαλόκαιρο

Μια νεαρή γυναίκα απρόθυμα συνοδεύει τον φίλο της σε ένα καλοκαιρινό ταξίδι σε ένα φεστιβάλ στη Σουηδία, όπου οι ντόπιοι συμμετέχουν σε μυστηριώδεις εκκεντρικές παραδόσεις

Σκηνοθεσία: Ari Aster

Ηθοποιοί: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgren

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!