Home / Good Life  / Art & Culture  / Οι νέες σειρές που θα δούμε τον Σεπτέμβρη στο Netflix

Οι νέες σειρές που θα δούμε τον Σεπτέμβρη στο Netflix

Οι νέες σειρές που θα δούμε τον Σεπτέμβρη στο Netflix
Οι σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα από σήμερα και έπειτα στο Netflix. 

Είναι πολλές, είναι ενδιαφέρουσες και θα μας κρατήσουν απολαυστική συντροφιά. Συγκεντρώσαμε τις ολοκαίνουργιες νέες σειρές που θα προβάλλονται από εδώ και στο εξής στη δημοφιλή πλατφόρμα. 

 

 

 

Young Wallander

Αστυνομική Σειρά 

Υπόθεση: Ακολουθούμε τον άπειρο αστυνομικό Kurt Wallander ο οποίος προσπαθεί να εξιχνιάσει την πρώτη του υπόθεση, ένα προκλητικό έγκλημα μίσους που πυροδοτεί κοινωνική αναταραχή, επιταχύνοντας παράλληλα την προαγωγή του σε ντετέκτιβ. Μυστήριο, έγκλημα και suspense συνεργάζονται στη νέα σειρά του Netflix που υπόσχεται να μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον. 

 

Δημιουργός: Ben Harris
Ηθοποιοί: Adam Pålsson, Leanne Best, Richard Dillane

 

 

 

Away

Σειρά Sci-Fi -Μυστηρίου 

Μία ακόμη πρεμιέρα που θα “σκάσει” στο Netflix στις 4 Σεπτεμβρίου είναι η σειρά Away. 

Υπόθεση: Η αστροναύτης Emma Green αναλαμβάνει επικεφαλής ενός διεθνούς πληρώματος σε μία πολλή δύσκολη αποστολή στον  Άρη, ενώ πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα πως θα αφήσει πίσω της τον σύζυγο και την κόρη της, όταν και οι δύο την χρειάζονται όσο ποτέ άλλοτε. 

 

Δημιουργός: Andrew Hinderaker
Ηθοποιοί: Hilary Swank, Talitha Eliana Bateman, Josh Charles, Ato Essandoh 

 

 

 

The Duchess 

Κωμική σειρά

 

Η Katherine είναι μία χωρισμένη μαμά με μία κόρη, την Olive,  που ζει στο Λονδίνο. Κάποια στιγμή αποφασίζει να κάνει δεύτερο παιδί, θα βρει όμως απέναντί της τον πρώην σύζυγό της. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου. 

 

Δημιουργός: Katherine Ryan

Ηθοποιοί: Katherine Ryan

 

 

 

 

The Last Word

Κωμική -δραματική σειρά

 

Μετά από 25 πλούσια σε αναμνήσεις και στιγμές χρόνια γάμου και μία ευτυχισμένη οικογένεια, ο σύζυγος της Karla πεθαίνει αιφνιδίως και την αφήνει αντιμέτωπη με μία σειρά από μυστικά και καταστάσεις που δεν είχαν συζητήσει ποτέ. H πρώτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου. Αναμένουμε! 

 

Ηθοποιοί: Anke Engelke

 

 

 

Ratched

Σειρά εγκλήματος και μυστηρίου 

 

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτέμβρη. Υπόθεση: Μια νεαρή νοσοκόμα σε μια κορυφαία ψυχιατρική κλινική ανακαλύπτει την τερατώδη και σαδιστική πλευρά του εαυτού της. 

 

Δημιουργός: Evan Romansky, Ryan Murphy
Ηθοποιοί: Sarah Paulson, Judy Davis, Harriet Sansom Harris

 

 

 

The School Nurse Files

Κωμική σειρά φαντασίας 

 

Προς τα τέλη Σεπτεμβρίου και πιο συγκεκριμένα στις 25 του μηνός θα κάνει πρεμιέρα η σειρά “Τα αρχεία της Σχολικής Νοσοκόμας”. Υπόθεση: Η σχολική νοσοκόμα Ahn Eun Young έχει μεταφυσικές ικανότητες, -πχ βλέπει και συνομιλεί με φαντάσματα. Όταν διορίζεται σε ένα γυμνάσιο όπου συμβαίνουν περίεργα περιστατικά θα τις χρησιμοποιήσει. 

 

Δημιουργός: Kyoung-mi Lee

Ηθοποιοί: Edward Hong, Yu-mi Jung, Joo-Hyuk Nam

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: pexels.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!