Home / Beauty  / Οι μάσκες προσώπου με glitter είναι η νέα beauty εμμονή

Οι μάσκες προσώπου με glitter είναι η νέα beauty εμμονή

cozy vibe beauty trends facial mask
Όταν οι μάσκες προσώπου χαρίζουν… λάμψη!

Καλά νέα για τις απανταχού beautistas αλλά και για εκείνες που αγαπούν οτιδήποτε λάμπει, καθώς η βιομηχανία της ομορφιάς αποφάσισε να ενώσει δύο μεγάλες αγάπες: τα glitter και τις μάσκες προσώπου.

 

Η εταιρεία καλλυντικών Glamglow ανακοίνωσε μέσω Instagram τα καλά νέα, παρουσιάζοντας τη νέα μάσκα προσώπου Glittermask, που όπως δηλώνει και η ονομασία της, πρόκειται για μία μαύρη μάσκα με βάση τον άνθρακα, η οποία περιέχει μικρά αστεράκια και ιριδίζοντα glitter στοιχεία, κάνοντας ακόμα πιο διασκεδαστική τη φροντίδα του προσώπου μας.

 

 

Και για εκείνες που ανησυχούν για το πού πρόκειται να καταλήξει όλη αυτή η ποσότητα glitter –ελπίζοντας όχι κάπου πάνω στα ρούχα τους ή στο πάτωμα- η εταιρεία μας ενημερώνει πως η συγκεκριμένη μάσκα είναι peel-off, δηλαδη αφαιρείται με μία κίνηση μόλις στεγνώσει.

 

Και η  Too Faced, όμως, ανάκοίνωσε κι εκείνη με ένα teaser μέσω Instagram, τη νέα μάσκα ομορφιάς της εταιρείας, η οποία μαντέψτε… θα περιέχει glitter!

 

https://www.instagram.com/p/BYE5gJDlyNz/

 

Φαίνεται ότι μιλάμε για μια νέα beauty εμμονή, η οποία το σίγουρο είναι, πως θα κάνει τους social media λογαριασμούς να “λάμψουν”!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath