Home / Good Life  / Art & Culture  / Οι κινηματογραφικές επιλογές που μας δίνει σήμερα η TV

Οι κινηματογραφικές επιλογές που μας δίνει σήμερα η TV

Οι κινηματογραφικές επιλογές που μας δίνει σήμερα η TV
Οι ταινίες που μπορείτε να δείτε σήμερα στην τηλεόραση.

Ποιες ταινίες θα δούμε απόψε στην τηλεόραση. 

 

 

Δημόσιος Κίνδυνος

Δράσης – Τρόμου 

Θα την δείτε στον Alpha στις 23:50

Ένας αξιόλογος δικηγόρος βρίσκεται στο στόχαστρο ενός διεφθαρμένου πράκτορα της υπηρεσίας κρατικής ασφάλειας, επειδή έχει στα χέρια του στοιχεία για τον φόνο ενός γερουσιαστή. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους διώκτες του πριν τον εκτελέσουν.

 

Σκηνοθεσία: Tony Scott

Ηθοποιοί: Will Smith, Gene Hackman, Jon Voight

 

 

 

Το Τελευταίο Οχυρό

Δραματική, Δράσης, Περιπέτεια  

Θα τη δείτε στο Open Beyond στις 21:00

 

Το «Κάστρο» είναι η τελευταία στάση στην καριέρα του παρασημοφορημένου Στρατηγού Irwin. Έχοντας περάσει από στρατοδικείο και χάσει το αξίωμά του, ο Στρατηγός έχει καταδικαστεί σε ποινή κράτησης στη στρατιωτική φυλακή υψίστης ασφαλείας. Εκεί διοικεί εφαρμόζοντας στρατιωτική πειθαρχία ο (δεσμοφύλακας) Συνταγματάρχης Winter. Αρχικά γύρω από το πρόσωπο του νέου κρατούμενου επικρατεί σεβασμός, λόγω του λαμπρού του παρελθόντος. Όταν όμως αυτός θα αντιδράσει απέναντι στον διοικητή και τις μεθόδους του, τότε θα δημιουργηθούν εντάσεις και το κλίμα θα γίνει εχθρικό. Ο Συνταγματάρχης Winter βάζει στόχο να “σπάσει” τον Στρατηγό Irwin, με κάθε τρόπο. Εκείνος όμως με την αντίσταση που επιδεικνύει θα συσπειρώσει γύρω του, τους υπόλοιπους συγκρατούμενους και βάζει το δικό του στόχο: να αποκτήσει τον έλεγχο της φυλακής και να προκαλέσει την απομάκρυνση του Winter…

 

Σκηνοθεσία: Rod Lurie

Ηθοποιοί: Robert Redford, James Gandolfini, Mark Ruffalo

 

 

 

 

Επικήδειος

Κωμωδία, Δραματική, Μαύρη Κωμωδία 

Θα τη δείτε στην ΕΡΤ2 στις 22:00

Η Κέιτ, μοναχική και καθόλου δημοφιλής στο σχολείο, είναι περιέργως η πιο φυσιολογική στη δυσλειτουργική οικογένειά της, που απαρτίζεται από πολύ ιδιόρρυθμες προσωπικότητες. Με αφορμή την κηδεία του παππού, οι συγγενείς ξανασυναντιούνται και διασταυρώνουν και πάλι τα ξίφη τους. Ανάμεσα σε απρόοπτες αποκαλύψεις, η Κέιτ προσπαθεί να γράψει τον επικήδειο και να χάσει την παρθενιά της. Και τα δύο ανεπιτυχώς.

 

Σκηνοθεσία: Michael Clancy

Ηθοποιοί: Ray Romano, Jesse Bradford, Hank Azaria

 

 

 

 

Το Μαγικό Δέρμα

Δραματική 

Θα τη δείτε στην ΕΡΤ3 στις 22:00

 

Το κλασικό μυθιστόρημα του Ονορέ ντε Μπαλζάκ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη σε γαλλική παραγωγή. 

 

 

Σκηνοθεσία: Alain Berliner

Ηθοποιοί: Thomas Coumans,Jean-Pierre Marielle, Julien Honoré

 

 

 

 

Το Γυάλινο Σπίτι

Θρίλερ, Μυστηρίου, Δραματική 

Θα τη δείτε στον Σκαι στις 22:00

 

Οταν οι γονείς της Ρούμπι και του Ρετ Μπέικερ σκοτώνονται σε αυτοκινητικό δυστύχημα, την φροντίδα τους αναλαμβάνουν η ‘Εριν και ο Τέρι Γκλας, οι καλύτεροι φίλοι των γονιών τους. Το ζευγάρι υπόσχεται στα δυο παιδιά μια πλουσιοπάροχη και ευχάριστη ζωή στην Καλιφόρνια. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μετακομίσουν στην έπαυλη της οικογένειας Γκλας στο Μάλιμπου. Οι νέοι κηδεμόνες μοιάζουν να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις υλικές ανάγκες των παιδιών, αλλά το μόνο περίεργο γεγονός είναι ότι μοιράζονται την ίδια κρεββατοκάμαρα σε ένα σπίτι πολλών δωματίων. Φαινομενικά όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά…

 

Σκηνοθεσία: Daniel Sackheim

Ηθοποιοί: Diane Lane, Leelee Sobieski, Stellan Skarsgård

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!