Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Οι καλύτεροι φυσικοί λιποδιαλύτες!

Οι καλύτεροι φυσικοί λιποδιαλύτες!

Οι καλύτεροι φυσικοί λιποδιαλύτες!
Τροφές για να χάσετε λίπος!

Οι καλύτεροι φυσικοί λιποδιαλύτες. Συγκεντρώσαμε τις τροφές, σύμμαχους στο αδυνάτισμα που λειτουργούν ως φυσικοί λιποδιαλύτες και μας βοηθούν να χάσουμε λίπος. Εντάξτε τες στη διατροφή σας και βοηθήστε τον οργανισμό σας να διατηρηθεί υγιής και τη σιλουέτα σας αδύνατη! Για καλύτερα αποτελέσματα βάλτε την άσκηση στη ζωή σας ή ξεκινήστε πιο ήπια με καθημερινό περπάτημα.

Μουστάρδα

Δίνει γεύση στα γέυματά μας και μας βοηθά να χάσουμε λίπος! Τι άλλο μπορούμε να ζητήσουμε; Η κουρκουμίνη που δίνει στη μουστάρδα το κίτρινο χρώμα της, επιβραδύνει την ανάπτυξη των ιστών λίπους.

Αμύγδαλα

Ερευνητές από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια έδειξαν πως τα νόστιμα αμύγδαλα μειώνουν τους δείκτες χοληστερόλης και λιπιδίων και συμβάλλουν στη μείωση του κοιλιακού λίπους.

Πιπερίες chili

Η καθημερινή κατανάλωση καψαϊκίνης που βρίσκεται στις καυτερές πιπεριές, επιταχύνει την απώλεια λίπους από την περιοχή της κοιλιάς, σύμφωνα με πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες. Επιπλέον, οι έρευνες έχουν δείξει ότι η καψαϊκίνη αυξάνει το αίσθημα του κορεσμού, μειώνοντας την όρεξη και βοηθώντας έτσι στον περιορισμό των θερμίδων.

Οι καλύτεροι φυσικοί λιποδιαλύτες!

Γκρέιπφρουτ

Το γκρέιπφρουτ περιλαμβάνεται σε πολλές δίαιτες για την αδυνατιστική του δράση. Καθώς αποτελείται κατά 90% από νερό, βοηθάει στην ενίσχυση του μεταβολισμού μας και διευκολύνει αρκετά το αδυνάτισμα.

Γλυκοπατάτα

Πλούσιες σε β-καροτένη, βιταμίνη C, φυτικές ίνες, κάλιο και με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη οι γλυποτατάτες αποτελούν θαυματουργή διατροφική προσθήκη όταν κάνετε δίαιτα και θέλετε να κάψετε το περιττό λίπος.

Ωμά λαχανικά

Τα ωμά λαχανικά, όπως τα καρότα και το σέλερι, ικανοποιούν εύκολα την επιθυμία για φαγητό, είναι πλούσια σε νερό και δημιουργούν κορεσμό, με λίγες θερμίδες. Για όλους τους παραπάνω λόγους είναι ιδανικά για υγιεινά και αδυνατιστικά σνακ.

Κανέλα

Το μπαχαρικό που χαρίζει αέρα Ανατολής στο φαγητό μας, έχει αποδειχθεί ευεργετικό για την υγεία και τη σιλουέτα μας. Σύμφωνα με τους επιστήμονες η κανέλα ενισχύει τον μεταβολικό ρυθμό, καθώς ενεργοποιεί τη μεταβολική διαδικασία που παράγει θερμότητα και καίει θερμίδες!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!