Home / Men  / Οι καλύτερες ασύρματες συσκευές φόρτισης

Οι καλύτερες ασύρματες συσκευές φόρτισης

Τα καλύτερα wireless chargers!

Όταν η μπαταρία σας είναι χαμηλή, το τελευταίο πράγμα που θέλετε, είναι να ψάχνετε για καλώδιο. Για αυτό συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ασύρματες συσκευές φόρτισης για να έχετε πάντοτε ενέργεια και το κεφάλι σας ήσυχο. 

 

 

Belkin Wireless Charging Pad

Απλοποιήστε τη φόρτιση με το BOOST↑UP Wireless Charging Pad. Η εταιρεία Belkin συνεργάστηκε με την Apple για να σχεδιάσει μία βάση φόρτισης ειδικά για τα iPhone X, iPhone 8 Plus, και iPhone 8. Η βάση φορτίζει πιο γρήγορα από τους κλασσικούς φορτιστές Qi των 5W και δεν εμποδίζει άλλες λειτουργίες του κινητού να συνεχίσουν κανονικά. 

Samsung Wireless Charging Pad

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τη συσκευή σας στη βάση ασύρματης φόρτισης και να συνεχίσετε ό,τι κάνατε προηγουμένως. Μπορείτε ενώ το κινητό φορτίζει να στέλνετε μηνύματα ή και να βλέπετε ταινίες, ενώ η συσκευή προσφέρει τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης για μεγαλύτερη ευκολία.

 

 

Nillkin Wireless Charging Pad

Το Fast wireless Charging Stand υποστηρίζει γρήγορη ασύρματη φόρτιση, ενώ είναι διαθέτει συμβατότητα φόρτισης QI. Αποτελεί το απόλυτο gadget για το γραφείο σας καθώς συνδυάζει πρακτικότητα και ομορφιά. Με την βάση της ασύρματης φόρτισης της Nillkin τα καλώδιο και οι φορτιστές πλέον είναι περιττά. 

 

 

 

Doogee Wireless Charging Pad

O Doogee C1 φορτιστής σας προσφέρει ταχεία ασύρματη φόρτιση στα 10W, ασφαλή χρήση, ”έξυπνες” ενδείξεις φόρτισης καθώς και μια συμπαγή κατασκευή από αλουμίνιο με ιδιαίτερο σχεδιασμό.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!