Home / Beauty  / Οι καλύτερες αντηλιακές κρέμες με χρώμα

Οι καλύτερες αντηλιακές κρέμες με χρώμα

Οι καλύτερες καλυπτικές αντηλιακές κρέμες.

 

Είναι ήδη γνωστό πως η καθημερινή χρήση αντηλιακής κρέμας είναι επιτακτική για την προστασία του προσώπου από την ηλιακή ακτινοβολία. Τι γίνεται όμως όταν θέλετε να φοράτε και make up κατά τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς να βαρύνετε το πρόσωπό σας; Η λύση βρίσκεται στις αντηλιακές κρέμες με χρώμα που έχουν διπλή δράση και λειτουργία, αφενός προστατεύουν την επιδερμίδα και αφετέρου χαρίζουν αψεγάδιαστο πρόσωπο αφήνοντας ελαφριά, βελούδινη υφή. Ιδού οι καλύτερες αντηλιακές κρέμες με χρώμα για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.

 

Avene Eau Thermale Solaire Fluide Teintee SPF50+ 50ml. 

Με μη λιπαρή υφή και ωραία αίσθηση στο δέρμα, με θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνη C αλλά και πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία η αντηλιακή αυτή κρέμα είναι ιδανική λύση για το καλοκαίρι που μας έρχεται. Με χρωστικές ουσίες που προσφέρουν ωραία κάλυψη, η συγκεκριμένη αντηλιακή κρέμα της Avene χαρίζει φωτεινή και λαμπερή επιδερμίδα με άψοφο φινίρισμα.

 

 
Apivita Suncare Anti-Spot Tinted Face Cream με χρώμα. 

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα της Apivita, χαρίζει ομοιοόμορφη και ελαφριά υφή, μειώνοντας παραλληλα τις πανάδες. Με προστασία ενάντι στην φωτογήρανση και την ηλιακή ακτινοβολία, μπορεί να καλύψει τέλεια τυχόν ατέλειες του προσώπου, προφυλάσσοντας ταυτόχρονα από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB. 

 

 

Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face Cream Spf50+, 50ml. 

Εξαιτίας της τεχνολογίας Second Skin, η αντηλιακή κρέμα της Frezyderm δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος», αφύνοντας παράλληλα βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα. Ακόμη, περιέχει χρώμα για να καλύψετε ό,τι χρειάζεται με ματ αίσθηση και διάρκεια για περίπου 6 ώρες. Τέλος, η αντηλιακή αυτή κρέμα απαλύνει τις ρυτίδες και μπορεί να απορροφήσει την λιπαρότητα και το σμήγμα.  

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!