Home / Fashion  / Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έφτασαν στο Mediterranean Cosmos!

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έφτασαν στο Mediterranean Cosmos!

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έφτασαν στο Mediterranean Cosmos!
Live your Summer sale @ Mediterranean Cosmos!

Από τις 13 Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου, στο Mediterranean Cosmos, τον απόλυτο προορισμό για shopping και διασκέδαση για όλη την οικογένεια, πραγματοποιούμε με ασφάλεια τις καλοκαιρινές αγορές μας με μοναδικές εκπτώσεις στα αγαπημένα μας brands, σε περισσότερα από 200 καταστήματα.

Επιπλέον, μέχρι τις 19 Ιουλίου, οι κάτοχοι της πιστωτικής κάρτας YES! VISA κερδίζουν 20% της αξίας των αγορών τους, επιπλέον των εκπτώσεων, στα συνεργαζόμενα καταστήματα του προγράμματος επιβράβευσης στο εμπορικό κέντρο.

 

Και για ακόμα περισσότερο shopping, την Κυριακή 19 Ιουλίου τα εμπορικά καταστήματα και το σούπερ μάρκετ του Mediterranean Cosmos θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 20:00.

 

www.mediterraneancosmos.gr

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!