Home / Lifestyle  / Celebrities  / Οι επώνυμοι που πρωταγωνιστούν στη δεύτερη ψηφιακή εφημερίδα της Bottega Veneta

Οι επώνυμοι που πρωταγωνιστούν στη δεύτερη ψηφιακή εφημερίδα της Bottega Veneta

Ο διάσημος οίκος Bottega Veneta κυκλοφόρησε τη δεύτερη ψηφιακή εφημερίδα του. Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές της;

 

 

 

Ο κόσμος της Bottega Veneta διαφέρει από κάθε κόσμο που θα συναντήσουμε στη βιομηχανία της μόδας. Αντισυμβατικός, ιδιαίτερος και έτοιμος να κάνει πάντα τη διαφορά ετοιμάζει projects που ξεπερνούν τα όρια και ξεφεύγουν από τη σφαίρα του συνηθισμένου και της πραγματικότητας. Επανέρχεται με μια δεύτερη ψηφιακή εφημερίδα και χαρίζει μοναδικές εικόνες, τέχνης και μόδας. Naomi Campbell και Travis Scott πρωταγωνιστούν, με τη διαχρονικότητα να συναντάει τη new era.

 

 

 

Ο σχεδιαστής Daniel Lee αποφάσισε να προσελκύσει κορυφαίους καλλιτέχνες για να τον βοηθήσουν να περάσει το μήνυμα που θέλει. Η νέα έκδοση  περιλαμβάνει φωτογραφίες ζωγραφισμένες ή στυλιζαρισμένες από τα δημοφιλή προϊόντα του οίκου όπως, Daniel Gordon, Patricia Doria και Edward Meadham. Travis και Naomi χάρισαν υπέροχες εικόνες, δροσερές και καλλιτεχνικές. Arca, David LaChapelle, Carlijn Jacobs, Tyrone Lebon, Patricia Doria, Walter Pfeiffer και Jeong Greem είναι οι υπόλοιποι επώνυμοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν. Μπορείτε να δείτε όλο το digital issue εδώ.

 

 

Photos Courtesy: Bottega Veneta

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.