Home / Men  / Οικονομικά και ποιοτικά smartwatches για σένα

Οικονομικά και ποιοτικά smartwatches για σένα

Οικονομικά και ποιοτικά smartwatches για σένα
Smartwatches που είναι cool και οικονομικά. 

Συγκεντρώσαμε τα smartwatches που συνδυάζουν δύο σούπερ στοιχεία, αφενός είναι οικονομικά και αφετέρου έχουν πολλές δυνατότητες. Ρίξε μια ματιά, γιατί τα έξυπνα ρολόγια μπορούν να γίνουν ο νούμερο ένα σύμμαχος και βοηθός σου στην προσπάθεια να είσαι σε φόρμα και να κατακτήσεις το wellness. 

 
ΙΝΤΙΜΕ Smartwatch L11.

Κομψό smartwatch από την ΙΝΤΙΜΕ με μοναδική ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο σχεδιασμό σε άριστο συνδυασμό. Mε πληθώρα fintess χαρακτηριστικών και εξελιγμένο αλγόριθμο για την καταμέτρηση της πίεσης αίματος και του καρδιακού παλμού. Η χαμηλή κατανάλωση λειτουργίας του, σε συνδυασμό με την μπαταρία μεγάλης αυτονομίας, θα σας απαλλάξει από το άγχος της φόρτισης. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη 1.3″ και συνδέεται μέσω Bluetooth με το Smartphone σου για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις κλήσεων και μηνυμάτων. Συμβατό με IOS και Android, με πολλαπλές λειτουργίες και πιστοποίηση IP68.

 

Οικονομικά και ποιοτικά smartwatches για σένα

 

 

 

HIFUTURE smartwatch HiTIME.

Κομψό smartwatch από την HiFuture με μοναδική ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο σχεδιασμό σε άριστο συνδυασμό. Mε πληθώρα fintess χαρακτηριστικών και αισθητήρα καρδιακών παλμών. Η χαμηλή κατανάλωση λειτουργίας του, σε συνδυασμό με την μπαταρία μεγάλης αυτονομίας, θα σας απαλλάξει από το άγχος της φόρτισης. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη 1.75″ και συνδέεται μέσω Bluetooth 5.0 με το Smartphone σου για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις κλήσεων και μηνυμάτων. Συμβατό με IOS και Android, με πολλαπλές λειτουργίες και πιστοποίηση IP68.

 

Οικονομικά και ποιοτικά smartwatches για σένα

 

 

Realme Watch 36mm.

Realme Watch με έγχρωμη οθόνη αφής 1,4”, αισθητήρα μέτρησης του καρδιακού ρυθμού και αισθητήρα μέτρησης του κορεσμού οξυγόνου στο αίμα, αδιάβροχη κατασκευή και υποστήριξη για 14 σπορ.

 

 

 

Riversong SW 07 Motive +.

Το Riversong είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό smartwatch, για όσους θεωρούν την άσκηση αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς τους. Είναι φτιαγμένο από πολυανθρακικό υλικό, το οποίο είναι ανθεκτικό σε φυσική φθορά, ενώ ταυτόχρονα παραμένει ελαφρύ. Ο αισθητήρας καρδιακού ρυθμού είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος του ρολογιού. Διαθέτει φωτεινή τετράγωνη οθόνη αφής 1,33 ιντσών για να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή την fitness πρόοδό σου. 

 

Οικονομικά και ποιοτικά smartwatches για σένα

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!