Home / Good Life  / Art & Culture  / Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του FRIENDS reunion show!

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του FRIENDS reunion show!

FRIENDS

Το πολυαγαπημένο FRIENDS επιστρέφει με ένα special reunion show, του οποίου τα γυρίσματα ξεκίνησαν.

 

Στις αρχές του 2020 είχε ανακοινωθεί το special reunion show, από τα αγαπημένα μας φιλαράκια. Εξαιτίας της πανδημίας, το project έπαιρνε συνεχώς παράταση, με την αγωνία μας να κορυφώνεται. Αυτήν την εβδομάδα ανακοινώθηκαν τα καλύτερα νέα, καθώς είναι επίσημο ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα του FRIENDS reunion show. “Παραλήρημα” επικρατεί στους εκατομμύρια fans της σειράς, οι οποίοι νιώθουν απίστευτη χαρά και συγκίνηση, για αυτό το τεράστιο γεγονός.

 

 

Το HBO Max, μέσα από το οποίο θα προβληθεί η επανένωση, δήλωσε ότι δεν πρόκειται για ένα νέο επεισόδιο της σειράς. Με αφορμή την 25η επέτειο του show, οι πρωταγωνιστές θα μαζευτούν όλοι μαζί για να γιορτάσουν με τους fans. Δεν θα υπάρχει σενάριο, ούτε θα ενσαρκώσουν τους ρόλους τους, αλλά θα είναι ο εαυτός τους. Είναι πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν, όπως και οι fans τους. Τα Φιλαράκια είναι από τις πιο iconic σειρές όλων των εποχών, με το reunion των πρωταγωνιστών να αποτελεί το γεγονός της χρονιάς.

 

 

Μέσα στο 2021 θα προβληθεί το project, με την επίσημη ημερομηνία και το όνομα του παρουσιαστή να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία για την προβολή του reunion, που θα φέρει απίστευτη συγκίνηση και χαρά.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.