Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Νερό με γεύσεις για αδύνατη σιλουέτα

Νερό με γεύσεις για αδύνατη σιλουέτα

Νερό με γεύσεις για αδύνατη σιλουέτα
Νερό με γεύσεις: Φτιάξτε το δικό σας γευστικό καλοκαιρινό ποτό.

Το να πίνετε όσο νερό χρειάζεται ο οργανισμός σας μπορεί να σας φαίνεται βαρετό, αν το θεωρείτε άγευστο. Μια καλή ιδέα λοιπόν είναι να μεταμορφώσετε ένα ποτήρι νερό σε δροσερό γευστικό καλοκαιρινό ποτό που θα απολαμβάνετε. 

 

 

Εκμεταλλευτείτε την γεύση των φρούτων 

Χρησιμοποιήστε τα φρέσκα φρούτα όπως γκρέιπφρουτ, φράουλες, λεμόνι, σμέουρα, βατόμουρα, ακτινίδιο, lime για να δώσετε στο νερό σας γεύση από τα φρούτα της επιθυμία σας, να ξεδιψάσετε και φυσικά να ενυδατωθείτε. Κόψτε τα φρούτα σε κυβάκια ή σε φέτες, προσθέστε τα στην κανάτα με το νερό σας και έπειτα βάλτε το ποτό σας στο ψυγείο ώστε να είναι κρύο και δροσερό. 

 

Νερό με γεύσεις για αδύνατη σιλουέτα

 

 

Προθέστε φέτες λαχανικών

Κάντε το νερό σας ακόμη πιο δροσιστικό και healthy, προσθέτοντας φέτες λαχανικών. Τι θα λέγατε για φέτες αγγουριού που βοηθούν στην απώλεια βάρους και την αποτοξίνωση, ενώ παράλληλα ενυδατώνουν τον οργανισμό μας και συμβάλλουν σε ένα περισσότερο ελαστικό και λαμπερό δέρμα;

 

Νερό με γεύσεις για αδύνατη σιλουέτα

 

 

Δώστε ιδιαίτερο άρωμα με βότανα

Μπορείτε να προσθέσετε στο νερό σας βότανα ή και μυρωδικά, να του δώσετε έξτρα γεύση και άρωμα και ταυτόχρονα να επωφεληθείτε των θετικών για την υγεία συστατικών τους. Σκεφτείτε την πιπερόριζα, τον βασιλικό, τη μέντα, την λεβάντα, ξυλάκια κανέλας, πέταλα ιβίσκου, λίγο δενδρολίβανο ή και τον πολύτιμο Κρόκο Κοζάνης.

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!