Home / Beauty  / Νήματα για lifting χωρίς τομές και σημάδια, από την Dr. Γεωργία Βαδαρλή

Νήματα για lifting χωρίς τομές και σημάδια, από την Dr. Γεωργία Βαδαρλή

nimata_lifting

Εάν θέλετε να ανανεώσετε πρόσωπο, λαιμό ή ντεκολτέ άμεσα και χωρίς επέμβαση, τα νήματα για lifting προσώπου αποτελούν την ιδανική λύση.

 

Πρόκειται για ένα είδος αναίμακτου lifting, που μέσα σε 30’ μπορεί να σας χαρίσει την ανανέωση που επιθυμείτε. Τα νήματα που χρησιμοποιούνται σήμερα είναι απορροφήσιμα, τοποθετούνται κάτω από την επιδερμίδα σε συγκεκριμένο βάθος και καθώς διαλύονται παράγεται ελαστίνη και κολλαγόνο.

Τι νήματα υπάρχουν και ποιες οι διαφορές τους;
♥ Νήματα PDO
Υπάρχουν δυο είδη PDO νημάτων: τα Screw και τα COG.

Τα Screw τοποθετούνται πολύ εύκολα και με τέτοιον τρόπο ώστε να σχηματίζουν ένα πλέγμα που στηρίζει τους ιστούς. Ο αριθμός των νημάτων που θα χρησιμοποιηθεί κάθε φορά εξαρτάται από τον βαθμό χαλάρωσης, την ηλικία και την περιοχή εφαρμογής. Στόχος είναι να δημιουργηθεί με φυσικό τρόπο το κολλαγόνο και η ελαστίνη, που είναι απαραίτητα για τη σύσφιξη και την ανάπλαση του προσώπου. Τα νήματα αυτά χρησιμοποιούνται και για την διόρθωση των ουλών ακμής.

 

Τα COG νήματα είναι πιο αποτελεσματικά και χρησιμοποιούνται για την ανόρθωση περιοχών του προσώπου και του λαιμού. Διαθέτουν ειδικά άγκιστρα, που έχουν τη δυνατότητα μετά την εισαγωγή τους κάτω από το δέρμα να αγκιστρώνονται και να το έλκουν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, έτσι ώστε να διορθωθεί η χαλάρωση. Ταυτόχρονα, ενεργοποιούν τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης, κάνοντας το δέρμα μας πιο σφριγηλό και ελαστικό.

 

nimata_lifting

 

♥ Νήματα APTOS

Πρόκειται για εξειδικευμένα νήματα ανόρθωσης, που διαφέρουν από τα άλλα νήματα ως προς τη σύνθεσή τους, αλλά και την διάρκειά τους.

Έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην ανόρθωση των ζυγωματικών και του περιγράμματος του προσώπου, γιατί μπορούμε να τραβήξουμε όσο θέλουμε σε κάθε πλευρά. Η διάρκειά τους μπορεί να φθάσει και τα δυο χρόνια.

♥ Νήματα SILHOUETTE SOFT

Η ιδιαιτερότητά τους έγκειται στο γεγονός ότι διαθέτουν κώνους αντί για άγκιστρα, οι οποίοι είναι από πολυγαλακτικό οξύ και το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο σε σχέση με τα COG. Επιπλέον η παρουσία του πολυγαλακτικού οξέος διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και αποκαθιστά σταδιακά μέσα στον χρόνο τον όγκο και την ελαστικότητα του δέρματος.

 

 

Μη χάνετε χρόνο λοιπόν και επικοινωνήστε με την Dr. Γεωργία Βαδαρλή για μια συμβουλευτική επίσκεψη!

www.vadarli.gr

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!