Home / Beauty  / Νέο special-edition highlighter από τη Rihanna!

Νέο special-edition highlighter από τη Rihanna!

To Fenty Beauty by Rihanna θα κυκλοφορήσει νέο highlighter για καλό σκοπό!

 

H Rihanna ανακοίνωσε πως τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει ένα special-edition highlighter, τα έσοδα του οποίου θα πάνε σε καλό σκοπό! 

 

https://www.instagram.com/p/BlnZsaWAysO/?taken-by=fentybeauty

 

Το νέο highlighter θα έχει διαματένια απόχρωση για το απόλυτο glowing αποτέλεσμα όπως μαθαίνουμε από ποστ της pop βασίλισσας στο instagram!  

 

https://www.instagram.com/p/BloiUzqFvu_/?taken-by=fentybeauty

 

To brand Fenty Beauty και η μη κερδοσκοπική οργάνωση Clara Lionel Foundation, της οποίας είναι ιδρύτρια η Rihanna, ένωσαν τις δυνάμεις τους για φιλανθρωπικό σκοπό δημιουργώντας ένα νέο σούπερ highlighter! Η τραγουδίστρια έγραψε σχετικά στο instagram «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ενώνονται τα @claralionelfdn και @fentybeauty με σκοπό να δημιουργήσουν αυτή την special-edition»!

 

 

Τα έσοδα από την αγορά του beauty product θα δοθούν  εξ ολοκλήρου στο Clara Lionel Foundation! Το ασημί highlighter θα κυκλοφορεί αποκλειστικά από την 1η Αυγούστου στο www.fentybeauty.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!