Home / Fashion  / Νέο PUMA Select στο Κολωνάκι

Νέο PUMA Select στο Κολωνάκι

Το απόλυτο sportluxe destination της Αθήνας, σε νέο χώρο!

 

Στην πιο in-fashion περιοχή της Αθήνας, στο Κολωνάκι, άνοιξε τις πόρτες του την τελευταία ημέρα της Άνοιξης, το ανανεωμένο PUMA Select! Το αγαπημένο κατάστημα της Τσακάλωφ άλλαξε θέση για να μπορεί να προσφέρει μια πιο άνετη, 360ο εμπειρία στο φανατικό κοινό του. Μεταξύ των οδών Βουκουρεστίου 50 & Τσακάλωφ, μπορεί κανείς να περιπλανηθεί ανάμεσα στις Premium και Athletic συλλογές της εταιρείας, να βιώσει το απόλυτο shopping experience και να αποκτήσει τα πιο trendy outfits της PUMA που προτείνουν και προτιμούν οι μεγαλύτεροι trend-setters παγκοσμίως!  Στον ίδιο χώρο, ο πελάτης θα βρει τις fashion – statement συνεργασίες της PUMA με κορυφαίους σχεδιαστές (όπως Sophia Webster, Han Kjobenhavn, Shantell Μartin), τις στυλιστικές προτάσεις των πολυτάλαντων Rihanna & Τhe Weeknd, όπως και τις αγαπημένες συλλογές των fashion icons Selena Gomez & Cara Delevingne που στέκονται σε απόσταση αναπνοής και σε προκαλούν να τις κυριεύσεις!

 

 

Στο ολοκαίνουριο PUMA Select θα αντικρίσεις το πιο αναπάντεχο fashion σκηνικό με όλα όσα συμβαίνουν την τελευταία στιγμή της παγκόσμιας μόδας! Εκεί βρίσκονται οι πιο πρόσφατες δημιουργίες της Rihanna που συνδυάζουν το cool surf style με το hard core motorsport look, δίνοντας μια αίσθηση μοναδικότητας ακόμη και στον πιο απαιτητικό πελάτη. Για τους λάτρεις της εκλεπτυσμένης απλότητας, οι δημιουργίες των Δανών Han Kjobenhavn θα γίνουν το πιο αγαπημένο summer item,  ενώ για όσους δηλώνουν συλλέκτες των PUMA Suede , η τεράστια γκάμα της συλλογής με αφορμή τους πανηγυρικούς εορτασμούς των 50 χρόνων Suede, θα τους ανταμείψει! Στην άλλη πλευρά του καταστήματος, η Sophia Webster μεταμορφώνει κλασσικά κομμάτια δίνοντάς τους pastel θηλυκές πινελιές, ενώ η σχεδιάστρια Shantell Martin ξεδιπλώνει τον πιο καλλιτεχνικό και αντισυμβατικό εαυτό της!

 

 

Όλα αυτά και πολλά ακόμη βρίσκονται σε ένα χώρο ταυτόχρονα minimal & stylish! Το χρυσό χρώμα κυριαρχεί και ενώνεται με τα χρώματα της κάθε συλλογής, δημιουργώντας ένα συγκλονιστικό σύνολο που μαγνητίζει τα βλέμματα! Στο απόλυτο destination του Prime Athletic Style, exclusive ρούχα, παπούτσια και accessories συνδυάζονται, δημιουργώντας στυλ γεμάτα λάμψη και ανατροπή! Βρίσκονται στα βάθρα τους, αναμένοντας τους τολμηρούς της μόδας για να τους χαρίσουν δυναμισμό και πίστη στον εαυτό τους!

 

 

PUMA SELECT

Βουκουρεστίου 50, τηλ 2111088417

www.facebook.com/pumaselectbyayce/

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!