Home / Fashion  / Νέα φανταστική collection Tommy Jeans x Looney Tunes

Νέα φανταστική collection Tommy Jeans x Looney Tunes

tommyjeans_looneytunes_COVER

Η Tommy Hilfiger  και η Warner Bros. ανακοινώνουν το λανσάρισμα της TOMMY JEANS Looney Tunes® capsule συλλογής, η οποία περιλαμβάνει και παιδικά outfits. Χτίζοντας πάνω στην ιστορία της TOMMY JEANS να συνεργάζεται με προσωπικότητες της ποπ κουλτούρας, η capsule συλλογή είναι η απόλυτη ένωση της αμερικανικής μόδας με την ψυχαγωγία. Εναρμονισμένη με το πάθος του brand για multi-media δημιουργικότητα, τα Looney Tunes® είναι ένα παγκόσμιο brand που έχει δημιουργήσει αρκετές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες μεγάλου μήκους, κόμικς, μουσικά άλμπουμ, βιντεοπαιχνίδια και θεματικά λούνα παρκ.

 

 Η capsule συλλογή TOMMY JEANS Looney Tunes® είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στο tommy.com.

 

«Η capsule συλλογή TOMMY JEANS Looney Tunes® είναι μία συναρπαστική μίξη από δύο brands που χαρακτηρίζονται από νεανική ενέργεια και αισιοδοξία», είπε ο Tommy Hilfiger. «Και τα δύο έχουν αφιερωθεί στο να τιμούν τις κληρονομιές τους, ενώ ταυτόχρονα τις επαναδιατυπώνουν με ένα φρέσκο twist που αντικατοπτρίζει το σήμερα. Αυτό το κοινό πνεύμα και η έκφρασή τους καθιστούν τη συνεργασία μας το απόλυτο fit για την επόμενη γενιά fan σε όλο τον κόσμο».

 

Η TOMMY JEANS Looney Tunes® capsule συλλογή έχει σχεδιαστεί μέσα από την streetwear οπτική, φέρνοντας τους κλασικούς Warner Bros. χαρακτήρες στη ζωή για τις γενιές του σήμερα. Η co-created, digital-first καμπάνια περιέχει μοναδικά animations που συνδυάζουν το TOMMY JEANS logo και τους αγαπημένους cartoon χαρακτήρες, όπως τους Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Tasmanian Devil, Road Runner και Wile E. Coyote. Οι θρυλικοί χαρακτήρες ενσωματώνουν τις TOMMY JEANS αξίες γιατί είναι ατρόμητοι, τολμηροί, διαφορετικοί και αυθεντικοί.

 

tommylogoxcartoon tommylogoxcartoon

tommylogoxcartoon tommylogoxcartoon

 

 

Μια σειρά από φρέσκα και ζωντανά σχέδια, που περιλαμβάνουν relaxed-fit sweatshirts σε γκρίζο, navy μπλε και ανοιχτό ροζ με το υβριδικό λογότυπο μπροστά και στο κέντρο. Ένα cropped hoodie, pool slides, backpack, fisherman καπέλο και μπέιζμπολ καπέλο κοσμούνται από το εντυπωσιακό print Looney Tunes® της capsule συλλογής. Τα αθλητικά πάνινα παπούτσια, τα fanny pack, οι φόρμες και το denim jacket δημιουργούν βασικά eye-catching streetstyles. Όλα τα κομμάτια αποτελούν ιδανικές προσθήκες για την ντουλάπα των social collectors και των social creatives– όλων όσων θέλουν να ντύνονται με αυτοπεποίθηση.

 

tommyjeans_looneytunestommyjeans_looneytunes  tommyjeans_looneytunes

tommyjeans_looneytunes tommyjeans_looneytunes  tommyjeans_looneytunes

tommyjeans_looneytunes tommyjeans_looneytunestommyjeans_looneytunes

 

 
Επίσης, η συνεργασία επεκτείνεται σε μια αποκλειστική σειρά Looney Tunes® Kids, διαθέσιμη ως μέρος της capsule συλλογής.

 

Για τα κορίτσια, μία wash, denim σαλοπέτα σε ανοιχτό μπλε και denim jacket δίνουν ένα street edge με την υπογραφή TOMMY JEANS. Τα αγόρια μπορούν να απολαύσουν μοντέρνα και εκλεπτυσμένα loungewear με τη μορφή των Looney Tunes® sweatpants, crew neck πουλόβερ και critter hoodie. Τα ζωηρά T-Shirts και αξεσουάρ όπως η bum, το backpack και το bucket hat μπορούν να φορεθούν από όλους.

 

tommyjeans_looneytunes

tommyjeans_looneytunes tommyjeans_looneytunes

 

Ο Jack Henry Bridgland φωτογράφησε την capsule καμπάνια με πρωταγωνιστές τους Βρετανούς ανερχόμενους μουσικούς, Jesse James Solomon και Joy Crookes. Ο multimedia καλλιτέχνης, Francois Dourlen, δημιούργησε μία σειρά από visuals της καμπάνιας με το signature στιλ του ‘smARTphone’, όπου ο Dourlen χρησιμοποιεί το iPhone του ώστε να τοποθετήσει χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων σε real-life καταστάσεις με ένα παιχνιδιάρικο και ωραίο τρόπο.

 

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!