Home / Lifestyle  / Celebrities  / Νέα θρυλική συναυλία έρχεται με κορυφαίες φωνές!

Νέα θρυλική συναυλία έρχεται με κορυφαίες φωνές!

ny concert
Νέα virtual συναυλία έρχεται στις 11 Μαΐου, με σκοπό να ψυχαγωγήσει, αλλά και να βοηθήσει στον αγώνα κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Μετά την φαντασμαγορική Lady Gaga και το “One World: Together at Home” που συγκέντρωσε τεράστιο αριθμό σε θέαση, αλλά και ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, έρχεται το Rise Up New York! με τις ανεπανάληπτες Jennifer Lopez, Mariah Carey και Barbra Streisand, οι οποίες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους για ένα virtual concert, που θα συζητηθεί για πολύ καιρό!

 

 

©Shutterstock

 

Στις 11 Μαΐου λοιπόν, για μια ώρα, θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις τρεις κορυφαίες τραγουδίστριες να τραγουδούν μαζί! Στο live θα συμμετέχουν επίσης οι Sting, Bon Jovi, Billy Joel, Bette Midler, Robert De Niro και Spike Lee.

 

Με οικοδέσποινα την Tina Fey, η συναυλία πραγματοποιείται για να βοηθήσει οικονομικά τους πληγέντες κατοίκους της Νέας Υόρκης, να τους εμψυχώσει και να τους τονίσει πως πρέπει να συνεχίσουν να μένουν μέσα. Το event συνδιοργανώνεται από το iHeartMedia και την οργανισμό Robin Hood, που είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός καταπολέμησης της φτώχειας στη Νέα Υόρκη.

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!