Home / Men  / Νέα εορταστική συλλογή για τη BOSS

Νέα εορταστική συλλογή για τη BOSS

Το brand συνεργάστηκε με τον καλλιτέχνη Jeremyville.

Η εταιρεία BOSS ένωσε τις δυνάμεις της με τον ανατρεπτικό καλλιτέχνη Jeremyville, για τη δημιουργία μιας limited edition συλλογής, στα πλαίσια των εορταστικών ημερών που καταφτάνουν.

 

Ο Jeremyville δημιούργησε μια σειρά από 4 ιδιαίτερους χαρακτήρες cartoon, ανάμεσά τους και ο χαρακτηριστικός πια κούνελος, ένα γουρούνι για τον εορτασμό του κινέζικου ημερολογίου και ένας πελαργός, που αποτυπώνονται να προετοιμάζονται για τις γιορτές.

 

 

Κάποιοι από αυτούς τους χαρακτήρες “ζωντάνεψαν” πάνω στα ρούχα και αξεσουάρ της BOSS συλλογής, η οποία περιλαμβάνει κοντομάνικα μπλουζάκια, jackets, τσάντες, παπούτσια, ακόμα και θήκες για το iPhone.

Στόχος ήταν η δημιουργία μιας συλλογής με ρούχα ευκολοφόρετα και στυλάτα, με έντονο το χιουμοριστικό στοιχείο, αφού σκοπός των εορταστικών ημερών είναι η χαρά και η διασκέδαση. Ο Jeremyville είναι γνωστός για το χαρακτηριστικά cartoons του, ενώ έχει εκθέσει δουλειά του σε μουσεία και galleries στη Νέα Υόρκη, Μαδρίτη, Πεκίνο, Τόκυο κ.α. Σήμερα διευθύνει την εταιρεία παραγωγής Studio Jeremyville, αναλαμβάνοντας να δημιουργήσει καλλιτεχνικά projects για πελάτες ανά τον κόσμο.

 

 

Τo bomber jacket της συλλογής είναι απλό, μαύρο και ταιριάζει με όλα, ενώ τη διαφορά κάνει η μικρή λεπτομέρεια με το print του Jeremyville. Τα Τ-shirts βγαίνουν σε δύο εναλλακτικές μορφές, λευκό με χρωματιστά cartoon prints και μάυρο με λευκά prints. Ένα μαύρο, βαμβακερό polo με ένα δερμάτινο patch (πάλι με print του καλλιτέχνη), ένα πουκάμισο με πολύχρωμα prints και ένα δερμάτινο backpack, ολοκληρώνουν τη μοναδική αυτή εορταστική συλλογή.

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath