Home / Good Life  / Νάνος στο σπίτι- ένα ξεκαρδιστικό animation

Νάνος στο σπίτι- ένα ξεκαρδιστικό animation

Nάνος στο Σπίτι – Gnome Alone

Η έφηβη Cloe, θα πολεμήσει με τους νάνους του κήπου της, τα «αδηφάγα» εξωγήινα τερατάκια. Άραγε, τα πράσινα όπλα τους, θα καταφέρουν να νικήσουν τα  μικροσκοπικά Troggs και να σώσουν τον κόσμο;

 

 

Η δωδεκάχρονη Chloe, μετακομίζει με την μαμά της ξανά σε νέο σπίτι και προσπαθεί να προσαρμοστεί στο καινούργιο σχολικό περιβάλλον, όμως την περιμένει μια αναπάντεχη έκπληξη. Η έφηβη, ανακαλύπτει πως οι διακοσμητικοί νάνοι στον κήπο της, είναι κάτι παραπάνω από μυστηριώδεις. Είναι ζωντανοί..

 

 

Τότε η Chloe, καλείται να συνεργαστεί μαζί τους, για να καταπολεμήσει τα μικροσκοπικά τέρατα Troggs, που έχουν εισβάλλει στο σπίτι από μια άλλη διάσταση. Στην προσπάθειά της να επαναφέρει την τάξη και την ασφάλεια στον γαλαξία, θα την βοηθήσει και ο Liam, ένα γλυκό αγόρι που μένει στο διπλανό σπίτι.

 

 

Χιούμορ, δράση, περιπέτεια και εφηβικό φλερτ δημιουργούν μια συναρπαστική κωμωδία για μικρούς και μεγάλους.

 

 

Η ταινία θα προβληθεί στις 2 Δεκεμβρίου από την Odeon.

 

 

 

Σκηνοθεσία Μεταγλώττισης:  Φώτης Πετρίδης

Ηθοποιοί (Φωνές):      Στεφανία Φιλιάδη, Φοίβος Ριμένας, Βασίλης Μήλιος, Κώστας Δαρλάσης, Τζίνη Παπαδοπούλου, Αφροδίτη Αντωνάκη, Φώτης Πετρίδης

 

 

 

 

Δείτε το τρέιλερ εδώ

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!