Home / Cozyhome  / Μώλυ & Λωτός: οι νέοι καναπέδες της COCO-MAT

Μώλυ & Λωτός: οι νέοι καναπέδες της COCO-MAT

molly_lotos_cocomat
Λιτός σχεδιασμός, άνεση και έμπνευση από Ελλάδα συνθέτουν τους νέους καναπέδες της COCO-MAΤ!

 

H COCO-MAT, υπογραμμίζοντας για άλλη μια φορά την περιβαλλοντική συνείδηση που όλοι μας θα έπρεπε να έχουμε, εμπνέεται από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Design και επιδιώκει τη μείωση χρήσης πρώτων υλών ακολουθώντας έναν πιο βιώσιμο τρόπο δημιουργίας επίπλων.

Τα ονόματα των καναπέδων, “Μώλυ” & “Λωτός”, προέρχονται από την Οδύσσεια του Ομήρου και φυσικά πρόκειται για ονόματα φυτών, τα οποία ευδοκιμούν στη γη της Ελλάδας!

 

lotosmolly

 
Η ΜΩΛΥ είναι ένας καναπές που ακολουθεί τη λογική ενός day-bed με λιτά και απλά χαρακτηριστικά.

Ο καναπές είναι κατασκευασμένος από ξύλο δρυός και βαμβακερούς ιμάντες ενώ εσωτερικά αποτελείται από φυσικά υλικά όπως ο κοκοφοίνικας και το καουτσούκ.

Το μαξιλάρι πλάτης αφαιρείται μετατρέποντάς τον εύκολα σε μονό κρεβάτι. Και αυτό περιέχει φυσικά υλικά και άμμο, επιτρέποντάς του να παραμένει σταθερό στη θέση του αλλά παράλληλα να προσαρμόζεται στο σώμα.

 
 
 

Ο ΛΩΤΟΣ είναι ένας καναπές που κινείται σε minimal γραμμές τονίζοντας την COCO-MAT φιλοσοφία.

Εμφανές είναι το στοιχείο του μασίφ ξύλου και η βασική διαφοροποίηση με τον καναπέ Μώλυ είναι τα σταθερά και φαρδιά μπράτσα του Λωτού.

Τα μαξιλάρια του είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά ενώ τα μικρά μαξιλάρια πλάτης είναι από τρίμμα φυσικού καουτσούκ και πούπουλο.

 
 
 
Βρείτε όλες τις συλλογές της COCO-MAT εδώ!

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!