Home / Beauty  / Μυστικά για ξεκούραστο βλέμμα!

Μυστικά για ξεκούραστο βλέμμα!

Beauty tips για ξεκούραστο βλέμμα!

Αν ταλαιπωρήστε από μαύρους κύκλους, πρηξίματα και στην περιοχή γύρω από τα μάτια σας η κούραση έχει αποτυπωθεί για τα καλά, τότε διαβάστε 4 tips μακιγιάζ και περιποίησης για να έχετε λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα! 

 

 

Επενδύστε σε ανοιχτόχρωμες σκιές

Για να δώσετε λάμψη στο βλέμμα σας και να επιτύχετε ένα αποτέλεσμα που αποπνέει φρεσκάδα, πρέπει να κάνετε το κατάλληλο μακιγιάζ ματιών. Τις μέρες λοιπόν που είστε λίγο κουρασμένες, απλώστε στην εσωτερική γωνία των ματιών σας μία ανοιχτόχρωμη σκιά ματιών.

 

Χρησιμοποιήστε σωστά το κονσίλερ

Για να μην μοιάζετε ταλαιπωρημένη και κουρασμένη, αφαιρέστε γρήγορα τα σκοτεινά σημεία κάτω από τα μάτια σας με κονσίλερ. Κάντε μία προσεγμένη έρευνα αγοράς και διαλέξτε το κονσίλερ που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας και μπορεί να “καμουφλάρει” τους μαύρους κύκλους.  Ακόμη, για να δώσετε φως σε όλο το πρόσωπο, προσθέστε λίγο κονσίλερ στη μύτη, στο μέτωπο και στο πηγούνι σας, σε στρατηγικά σημεία δηλαδή που μπορούν να μεταμορφώσουν την εικόνα σας. 

 

 

 

Beauty sleep!

Πέρα από το σωστό και έξυπνο μακιγιάζ, πρέπει να θυμάστε πως ο επαρκής ύπνος είναι αυτός που θα σας χαρίσει πιο νεανικό και λαμπερό πρόσωπο. Επενδύστε λοιπόν σε ένα beauty sleep, γιατί όταν κοιμάστε τα κύτταρα μπορούν να διορθώσουν τις ζημιές στις οποίες είναι εκτεθειμένα μέσα στην ημέρα. 

 

Με τη δύναμη του πάγου

Τα πρησμένα μάτια και οι μαύροι κύκλοι μπορούν να αντιμετωπιστούν με πάγο! Ναι καλά διαβάσατε. Βάλτε παγάκια στην περιοχή κάτω από τα μάτια σας ή προμηθευτείτε ανάλογες μάσκες που κυκλοφορούν στο εμπόριο και παγώνουν για να αποκτήσετε βλέμμα πιο λαμπερό, χωρίς πρηξίματα και μαύρους κύκλους.  Ο πάγος και το πολύ κρύο νερό τονώνουν την επιδερμίδα και σύμφωνα με έρευνες μειώνουν τα σημάδια γήρανσης. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!