Home / Beauty  / Μπορώ να κάνω απολέπιση το καλοκαίρι;

Μπορώ να κάνω απολέπιση το καλοκαίρι;

Η απάντηση είναι ναι! Αλλά θα πρέπει να ακολουθήσεις ορισμένα tips, ώστε να κάνεις τη σωστή καλοκαιρινή απολέπιση.

 

Η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, τη σκόνη, τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και τα υπολείμματα μακιγιάζ, ανανεώνοντας την επιδερμίδα και βελτιώνοντας την όψη της. Ωστόσο, θεωρείται μια beauty διαδικασία που θέλει αρκετή προσοχή, ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Επειδή κατά τους θερινούς μήνες μπορεί να γεμίσουμε διχρωμίες ή πανάδες θα πρέπει να μην το παρακάνουμε με την απολέπιση. Σε αυτό θα μας βοηθήσει αν την προγραμματίσουμε. Διάλεξε μια σταθερή ημέρα που θα γίνεται, προτιμότερο είναι πριν κοιμηθείς, και μη ξεφεύγεις από το πρόγραμμα σου. Αν έχεις πολύ λιπαρή επιδερμίδα τότε μπορείς να την κάνεις δυο φορές την εβδομάδα.

 

Όταν ξέρεις ποια μέρα θα βγεις στην παραλία καλό θα ήταν να κάνεις απολέπιση δυο μέρες πριν, ώστε να επανέλθει η επιδερμίδα σου. Και φυσικά, δε ξεχνάς την ενυδατική και το αντηλιακό σου. Αν βλέπεις πως το δέρμα σου είναι περισσότερο ξηρό ή αφυδατωμένο μην επιλέξεις την απολέπιση. Μείνε στη μια φορά την εβδομάδα και απλά ενυδάτωσε το περισσότερο.

 

Μερικά beauty products που θα σε βοηθήσουν.

 

Avene

Courtesy of Avene

 

Clarins

Courtesy of Clarins

 

The Ordinary

Courtesy of The Ordinary

 

L’ Oreal 

Courtesy of L’ Oreal

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.