Home / Fashion  / Μπες από νωρίς στο πνεύμα των Χριστουγέννων παρέα με την Burberry!

Μπες από νωρίς στο πνεύμα των Χριστουγέννων παρέα με την Burberry!

burberry_festive_profile
Η φετινή εορταστική καμπάνια αποτελεί ωδή στην ιστορία και την κληρονομιά του διάσημου οίκου.

 

Αυτή τη χρονιά, τα προϊόντα της Burberry, με την υπογραφή του Ricardo Tisci, εμπνέονται από τα διάσημα ορόσημα του οίκου, δίνοντας μια πινελιά «παραδοσιακού» στο καινούργιο.

 

Πρωταγωνιστής της φετινής εορταστικής καμπάνιας η εμβληματική και διάσημη λωρίδα της Burberry, που από τα πρώτα χρόνια έως και σήμερα, μας κάνει να ταξιδέψουμε στο παρελθόν τιμώντας την πλούσια κληρονομιά της.

 

burberry_manburberry_orange

 

Η Icon λωρίδα, σήμα κατατεθέν, «αναγεννιέται» φέτος  και πλέον κυριαρχούν λωρίδες σε μαύρο, γκρί, πορτοκαλί και κόκκινο, φέρνοντας μια αλλαγή, βασισμένη στο κυρίαρχο σχέδιο. Πλεκτά, oversized πουλόβερ, παλτά και σκουφάκια για άνδρες και γυναίκες συνθέτουν μια ολοκληρωμένη χειμωνιάτικη εμφάνιση.

 

Ωστόσο, δεν απουσιάζουν από τα παλτά τα κυρίαρχα χρώματα, χρώματα που μας παραπέμπουν αμέσως στα ρούχα της Burberry, όπως το ροζ, το μπεζ και το κόκκινο, αποτελώντας την καλύτερη φετινή επιλογή.

 

burberry_pinkcoatburberry_blue

 

Επιπλέον, οι τσάντες κατέχουν σημαντική θέση, βασικό και αναγκαίο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα αλλά και άνδρα. Ο διάσημος οίκος φροντίζει για κάθε επιθυμία σου από μια κλασσική τσάντα μέχρι και την «belt bag», must της σεζόν.

 

burberry_blue

 

Η signature τσάντα του οίκου, η Pocket Bag είναι σχεδιασμένη σε μαύρο και φυσικό καμβά, με δερμάτινες λεπτομέρειες. Οι Olympia, Lola και Robin, που είναι από τις πιο γνωστές τσάντες της Βurberry, σχεδιασμένες με την icon λωρίδα ή χωρίς, σε άσπρους ή νέον τόνους, σε συντροφεύουν από το πρωί ως το βράδυ πάντα με στυλ.

 

burberry_bagsbburberry_bags

 

Η τόσο πετυχημένη μίξη του νέου με το παλιό, καταφέρνει να μας βάλει σε εορταστικό mood, αναπολώντας παλιές στιγμές και ανυπομονώντας για αυτές που πρόκειται να έρθουν. Φέτος τα Χριστούγεννα, χάρη στα ρούχα της Burberry, μπορείς να ξεχωρίσεις με μια διαχρονική αλλά ταυτόχρονα και σύγχρονη επιλογή.

 

www.burberry.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.