Home / Fashion  / Μπείτε σε νέες περιπέτειες με τη νέα συλλογή “Gucci X North Face”

Μπείτε σε νέες περιπέτειες με τη νέα συλλογή “Gucci X North Face”

Τα δύο iconic brands δημιούργησαν από κοινού μια νέα συλλογή, ωδή στην εξερεύνηση.

 

 

Ο διάσημος οίκος Gucci υποστήριζε πάντα την περιέργεια για το “νέο”, το ενδιαφέρον για νέες περιπέτειες και τη γνωριμία με νέους πολιτισμούς. Αντιμετώπιζε πάντα τα ρούχα του, ως “εργαλεία” παρακίνησης για εξερεύνηση διαφορετικών περιοχών. Η North Face, από τα μεγαλύτερα brands αθλητικών ειδών και outdoor εξοπλισμού, αποτελεί σίγουρα την καλύτερη “συντροφιά” για νέες περιπέτειες.

 

 

Η νέα συνεργασία Gucci X North Face σας καλεί να γιορτάσετε την ανακάλυψη όχι μόνο νέων περιοχών, αλλά και την ανακάλυψη της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας. Για τον Alessandro Michele, creative director της Gucci, η μόδα αποτελεί ένα μέσο ελευθερίας. Το εντυπωσιακό video γυρίστηκε στις Άλπεις, όπου μια ομάδα από hikers, εξερευνά το καταπράσινο τοπίο και κατασκηνώνει στις λίμνες, φορώντας τα ρούχα της νέας collection.

 

 

 

Τα νέα κομμάτια, εμπνευσμένα από τα 70’s, για άνδρες και γυναίκες, περιλαμβάνουν: hiking boots, T-shirts, φούτερ, bomber jackets, αξεσουάρ ειδικού εξοπλισμού, σκηνές, sleeping bags και αποσκευές. Η νέα συλλογή δημιουργήθηκε με έναν eco-friendly χαρακτήρα, λαμβάνοντας υπόψην τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

 

 

Αν θέλετε να προσθέσετε ένα fun και in fashion χαρακτήρα στις νέες περιπέτειες σας, ανακαλύψτε τη νέα συλλογή online, στις 22 Ιανουρίου.

 

Creative Director: Alessandro Michele
Art Director: Christopher Simmonds
Photographer & Director: Daniel Shea
Make Up: Thomas De Kluyver
Hair stylist: Alex Brownsell
Music credits: “Bad Moon Rising”
Written by John Fogerty
Performed by Creedence Clearwater Revival
Published by Concord Music Group, Inc.
Recording courtesy of Craft Recordings, a division of Concord

 

www.northface.com

www.gucci.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.