Home / Fashion  / Μπαλαρίνες: Το ρομαντικό παπούτσι που έκανε comeback

Μπαλαρίνες: Το ρομαντικό παπούτσι που έκανε comeback

μπαλαρίνες

Ένα από τα fashion items που έκανε δυναμική επιστροφή είναι οι μπαλαρίνες. Δείτε μερικές από τις καλύτερες της σεζόν και πώς να τις συνδυάσετε.

 

Μερικά από τα μεγαλύτερα fashion icons όλων των εποχών τις ανέδειξαν και έγιναν σύμβολο της κομψότητας. Οι μπαλαρίνες κάνουν μια διακριτική επιστροφή στη μόδα και φέρνουν το ρομαντισμό στα outfits μας. Το feminine flat παπούτσι φορέθηκε από την Audrey Hepburn, την Grace Kelly και την Kate Moss. Fashion icons, ανά τον κόσμο, επιχειρούν να φορέσουν ξανά τις μπαλαρίνες, οι οποίες είναι πιο κομψές από ποτέ.

 

Μπορούν να φορεθούν υπέροχα με τα leather pants, τα jeans σας ή τα cigarette pants. Είτε επιλέξετε ένα διαχρονικό μαύρο ή μπεζ κομμάτι, είτε επιλέξετε να πειραματιστείτε, το συγκεκριμένο παπούτσι δεν πρέπει να λείπει από τα ανοιξιάτικα looks σας. Συνδυάστε τες με blazers, tank tops, φορέματα, πουκάμισα και φούστες, σε κάθε μήκος και κάθε ύφασμα. Ο οίκος Dior μας πρότεινε τις knitted μπαλαρίνες, καθώς το knit wear είναι η απόλυτη τάση για φέτος. Μυτερές, στρογγυλές ή με τετράγωνο σχήμα θα σου χαρίσουν classy, retro και chic εμφανίσεις.

 

Δείτε μερικές από τις καλύτερες της φετινής σεζόν.

 

Maison Margiela

Courtesy of Maison Margiela

 

CHLOÉ

Courtesy of CHLOÉ

 

Jimmy Choo

Courtesy of Jimmy Choo

 

Aquazurra

Courtesy of Aquazurra

 

Pargiana

Courtesy of Pargiana

 

Miu Miu

Courtesy of Miu Miu

 

Οι μπαλαρίνες όπως τις φόρεσαν οι fashionistas.

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.