Home / Fashion  / Μια χειμερινή βόλτα στο πάρκο με τη Gucci

Μια χειμερινή βόλτα στο πάρκο με τη Gucci

Gucci winter

Ανακαλύψτε τη νέα Gucci winter συλλογή, μέσα από μια φωτογράφηση σε ένα πάρκο του Λονδίνου.

 

Gucci winter

Courtesy of Gucci

 

Ακόμη και σε μία μεγάλη και θορυβώδη πόλη υπάρχει ένα σημείο που μπορούμε να απολαύσουμε την ηρεμία. Κάνοντας μια επίσκεψη στο κοντινό μας πάρκο αποκτούμε μια στιγμή επανασύνδεσης με τη φύση. Εξερευνώντας μια όαση πράσινου μπορούμε να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις μας. Μέσα από τη νέα Gucci winter καμπάνια ο Alessandro Michele, Creative Director του οίκου, μας καλεί σε ένα χειμερινό κόσμο. Κίτρινα φύλλα πεσμένα στο πράσινο έδαφος, ξύλινα παγκάκια, γκρίζοι ουρανοί και ομίχλη συνθέτουν ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό.

 

Gucci winter

Courtesy of Gucci

 

Τα εντυπωσιακά κομμάτια, αλλά και το σκηνικό, μας χαρίζουν μια ευκαιρία για μια stylish σύνδεση με τη φύση. Πρόκειται για την κατάλληλη αφορμή για ένα μοναχικό περίπατο, ένα χαλαρωτικό διάλειμμα ή μια επίσκεψη σε ένα αγαπημένο μέρος για στοχασμό. Τίποτα πιο χαλαρωτικό και αναζωογονητικό για να ξεφύγετε από τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

 

Gucci winter

Courtesy of Gucci

 

Η Gucci Winter in the Park μας ταξιδεύει σε μερικά από τα πιο iconic και signature κομμάτια που έχει κυκλοφορήσει ο ιταλικός οίκος. Τιμάει τη μεγάλη του κληρονομιά και ιστορία, με μια πιο φρέσκια και σύγχρονη ματιά. Η μαλακή και δερμάτινη τσάντα Marmont, διακοσμημένη με το διπλό GG που μας παραπέμπει στη δεκαετία του 70. Μια ανανεωμένη έκδοση της Jackie 1961 hobo bag από τα 60s, καθώς και το διάσημο παπούτσι Horsebit 1955. Τέλος, συναντάμε και τη Dionysus Bag, μια τσάντα με άρωμα Ελλάδας, αφιερωμένη στο θεό Διόνυσο.

 

 

Μέσα από την καμπάνια πραγματοποιήθηκε και η επιστροφή της Alexa Chung στο modeling. Η ίδια ανέδειξε τα κομμάτια μοναδικά, δίνοντας έναν άλλο αέρα στη συλλογή. Επιπλέον, συμμετείχε η ηθοποιός Vanessa Kirby και η συνθέτρια Celeste. Ανακαλύψτε την πανέμορφη collection Gucci εδώ.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.