Home / Beauty  / Μια νέα συλλογή με πρωταγωνιστή τον Mickey Mouse!

Μια νέα συλλογή με πρωταγωνιστή τον Mickey Mouse!

Το brand Dose of Colors δημιουργεί μια ξεχωριστή Mickey Mouse makeup συλλογή! 

Με αφορμή τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Mickey Mouse, η Disney σε συνεργασία με το brand Dose of Colors δημιούργησαν τη μαγική Mickey Mouse Makeup Collection. 

 

 

H ξεχωριστή συλλογή περιλαμβάνει προϊόντα για τα χείλη, όπως κραγιόν και lipgloss και μια παλέτα με σκιές ματιών σε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις. 

 

 

Η συλλογή εμπνευσμένη από τον αγαπημένο μας ήρωα κινουμένων σχεδίων κάνει τον Mickey πρωταγωνιστή, καθώς αφενός στα προϊόντα βλέπουμε παντού τον θρυλικό ποντικό ή τα αυτάκια του και αφετέρου τα ονόματα των προιόντων αποτίουν φόρο τιμής στον πιο διάσημο ήρωα της Disney. Πιο συγκεκριμένα, η κάθε σκιά έχει πάρει το όνομά της από αγαπημένες φράσεις του ποντικού, ενώ ένα lipgloss έχει ονομαστεί 1928, καθώς τότε ¨γεννήθηκε¨ ο θρυλικός Mickey Mouse!

 

 

doseofcolors.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!