Home / Men  / Με το νέο Samsung Galaxy SmartTag δε θα χάσετε ξανά τίποτα

Με το νέο Samsung Galaxy SmartTag δε θα χάσετε ξανά τίποτα

smarttag

Η νέα συσκευή Samsung Galaxy SmartTag μπορεί να εντοπίσει την τοποθεσία των χρήσιμων αντικειμένων σας.

 

Courtesy of Samsung

 

Δυσκολεύεστε να βρείτε τα κλειδιά σας, τα ακουστικά και το πορτοφόλι σας; Ανησυχείτε για την ασφάλεια του σκύλου σας; Η ολοκαίνουργια συσκευή της Samsung σας δίνει την καλύτερη λύση! Το νέο SmartΤag είναι ικανό να εντοπίσει την τοποθεσία από τα αντικείμενα που χάσατε και να κάνει την καθημερινότητά σας πολύ πιο εύκολη.

 

Courtesy of Samsung

 

Το νέο προϊόν περιέχει ένα κομμάτι από “βότσαλο”, το οποίο τροφοδοτείται από Bluetooth και αναπαράγει τον ήχο εντοπισμού, σε όποια ένταση επιθυμείτε. Εάν αυτό που χάσατε είναι εκτός εμβέλειας, η υπηρεσία Galaxy Find Network χρησιμοποιεί σαρωμένα δεδομένα για να το αναζητήσει. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε και ένα ιστορικό με ότι αντικείμενα έχετε χάσει στο παρελθόν, κάνοντας τη διαδικασία γρηγορότερη. Τέλος, το SmartTag μπορεί και να συνδεθεί με συσκευές Iot, χαρίζοντας σας την ευκαιρία να ανάβετε τα φώτα του σπιτιού πριν φτάσετε. 

Courtesy of Samsung

 

Τώρα με το νέο Samsung Galaxy SmartTag, μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη. Ανακαλύψτε το εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.