Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Με ποια μορφή άσκησης θα χάσεις τις περισσότερες θερμίδες;

Με ποια μορφή άσκησης θα χάσεις τις περισσότερες θερμίδες;

Με ποια μορφή άσκησης θα χάσεις τις περισσότερες θερμίδες;
Είδη άσκησης και θερμίδες: Με ποιες 2 μορφές προπόνησης χάνεις περισσότερες;

Αναρωτιέσαι με ποιο είδος άσκησης θα κάψεις τις περισσότερες θερμίδες; Υπάρχουν δύο είδη προπονήσεων που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το bikini body που τόσο επιθυμείς.

 

 

Σχοινάκι.

Πολλοί ισχυρίζονται πως είναι η καλύτερη γυμναστική για να χάσεις βάρος, καθώς με 20 λεπτά σχοινάκι μπορείς να κάψεις μέχρι και 600 θερμίδες. Μην ξεχνάς όμως πως πρόκειται για μία πολύ απαιτητική μορφή προπόνησης. Χρειάζεται να έχεις πολύ αντοχή για να την κάνεις.

Υπάρχει όμως τρόπος για να φέρεις εις πέρας προγράμματα άσκησης με σχοινάκι και να χάσεις πολλές θερμίδες. Απλά πρέπει να δοκιμάσεις τη διαλειμματική προπόνηση. Τι πρέπει να κάνεις: Κάνε 1-2 λεπτά σχοινάκι και μετά κάνε διάλειμμα για επίσης 1-3 λεπτά. Επανέλαβε μέχρι να ολοκληρώσεις το 20λεπτο. Σύντομα θα δεις διαφορά στην αντοχή σου, ενώ θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα στο σώμα σου.

 

Με ποια μορφή άσκησης θα χάσεις τις περισσότερες θερμίδες;

 

 

Αερόμπικ.

Το αερόμπικ θα σε διασκεδάσει και παράλληλα θα σε βοηθήσει να χάσεις πολλές θερμίδες, αλλά και να σφίξεις το κορμί σου. Μάλιστα με μία ώρα άσκησης μπορείς να διώξεις από τον οργανισμό σου από 300 μέχρι και 600 θερμίδες. Δεν είναι καθόλου άσχημα.Θα ιδρώσεις αλλά αξίζει! 

Αν θέλεις να κάψεις περισσότερες θερμίδες και να βοηθήσεις τον μεταβολισμό σου να κινηθεί πολύ πιο γρήγορα αύξησε την ένταση με την οποία γυμνάζεσαι, κάνε κάποια αλματάκια και προσπάθησε να κουνάς και τα χέρια σου. Με τους παραπάνω τρόπους αυξάνεις τους παλμούς σου και επομένως τις θερμίδες που καις. Κλείσε την προπόνησή σου με ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης όπως push ups, καθίσματα, προβολές και σανίδα.

 

Με ποια μορφή άσκησης θα χάσεις τις περισσότερες θερμίδες;

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!