Home / Beauty  / Με άρωμα Halloween και παραμυθιού η νέα beauty συλλογή της NYX

Με άρωμα Halloween και παραμυθιού η νέα beauty συλλογή της NYX

Με άρωμα Halloween και παραμυθιού η νέα beauty συλλογή της NYX
H Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων εμπνέει τον κόσμο της ομορφιάς.

Το σκοτεινό διαχρονικό παραμύθι του ‎Lewis Carroll, εκτός από τον κόσμο του σινεμά, εμπνέει και τον κόσμο της ομορφιάς και του make up, καθώς σύντομα έρχεται μια νέα συναρπαστική συλλογή μακιγιάζ από τη συνεργασία της NYX και της make up artist Ve Neill. 

 

Με άρωμα Halloween και παραμυθιού η νέα beauty συλλογή της NYX

 

Η NYX Professional Makeup ανακοίνωσε τη δημιουργία μία νέας σειράς μακιγιάζ με άρωμα Halloween σε συνεργασία με την βραβευμένη μακιγιέζ Ve Neill, η οποία έχει ήδη κυκλοφορήσει. Η make up artist έχει εργαστεί σε πολλές κινηματογραφικές παραγωγές, έχει κερδίσει πολλά βραβεία και έχει καταφέρει να αναγνωριστεί ως μία πολύ επιτυχημένη μακιγιέζ διεθνώς, οπότε ήταν ιδανική επιλογή για τον σχεδιασμό της beauty σειράς. 

 

Το δημοφιλές beauty brand NYX, δηλώνει πως η συνεργασία με την Ve Neill ήταν καταπληκτική και αποτέλεσε key στοιχείο για τη σειρά.      ” Η Ve Neill είναι η προσωποποίηση του επαγγελματικού μακιγιάζ. Καθώς είμαστε ένα brand που στοχεύει πάντα σε επαγγελματικό αποτέλεσμα είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που η μακρά γνωριμία μας με την Ve Neill εξελίχθηκε σε αυτή την εμπνευσμένη συνεργασία.” 

 

 

 

Η νέα συλλογή, Wonderland After Dark, με έντονο dark και artistic στοιχείο, περιλαμβάνει προϊόντα μακιγιάζ όπως lipglosses, μολύβια για τα μάτια και για τα χείλη, glitter και άλλα beauty items για ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Ανακαλύψτε την! 

 

 

 

 

www.nyxcosmetics.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!