Home / Family  / Μαγικές παιδικές χριστουγεννιάτικες ταινίες!

Μαγικές παιδικές χριστουγεννιάτικες ταινίες!

Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά! 

Οι πιο αγαπημένες παιδικές ταινίες για να δείτε με τα παιδιά σας τα Χριστούγεννα! Παρακολουθήστε με τα παιδιά σας αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες και χαρείτε το ζεστό κλίμα των εορτών! 

 

 

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα του Μίκυ

Η κλασική ιστορία του Καρόλου Ντίκενς με τον άπληστο Εμπενίζερ Σκρουτζ να φέρεται άκαρδα ακόμα και τα Χριστούγεννα. Η κατάσταση αλλάζει όταν 3 σοφά φαντάσματα τον επισκέπτονται και μαγεία των Χριστουγέννων ζεσταίνει την καρδιά του! 

 

 

 

Οι Πέντε Θρύλοι

Όταν ο σατανικός Πίσσας επιχειρεί να μετατρέψει τα παιδικά όνειρα σε εφιάλτες, οι τέσσερις Θρύλοι, προστάτες της μαγείας και της παιδικής αθωότητας, υποδέχονται ένα καινούργιο μέλος στην ομάδα τους, τον Τζακ Πάγο, και συσπειρώνονται για να τον αντιμετωπίσουν.

 

 

Το Πολικό Εξπρές

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ένα νεαρό αγόρι που έχει αρχίσει να αμφιβάλει για την ύπαρξη του Άι-Βασίλη, ξυπνά μέσα στη νύχτα και έκπληκτο βλέπει ένα μαγικό τρένο, το Πολικό Εξπρές, να καταφθάνει και να σταματά μπροστά από την αυλή του. Το αγόρι αποδέχεται διστακτικά την πρόσκληση του μυστηριώδη Ελεγκτή, επιβιβάζεται στο τρένο και ξεκινά ένα περιπετειώδες ταξίδι προς τον Βόρειο Πόλο με σκοπό να γνωρίσει από κοντά τον Άι-Βασίλη. Στη διαδρομή γνωρίζεται με ένα ικανό μα ανασφαλές κορίτσι, ένα αγόρι που νομίζει πως τα ξέρει όλα και ένα απογοητευμένο, μοναχικό αγόρι.

 

 

Χριστούγεννα στη Μαδαγασκάρη

Οι αγαπημένοι ήρωες της Μαδαγασκάρης γιορτάζουν τα Χριστούγεννα όταν ο Άγιος Βασίλης πέφτει στο νησί και παθαίνει αμνησία! Πώς θα σωθούν άραγε οι Γιορτές;

 

 

Ο γιος του Αϊ Βασίλη

Η οικογενειακή επιχείρηση του Άγιου Βασίλη κινδυνεύει φέτος να μην είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της. Ένα κοριτσάκι δεν θα πάρει το δώρο του. Ευτυχώς ο Άρθουρ, ο γιος του Άγιου Βασίλη αναλαμβάνει δράση και μια ξεκαρδιστική περιπέτεια ξεκινά!

 

 

 

Χριστούγεννα με τον Σρεκ

Ο Σρεκ προσπαθεί να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Έχει υποσχεθεί στη Φιόνα και τα παιδιά πως αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα καλύτερα της ζωής τους. Αλλά εκεί που νομίζει πως όλα είναι έτοιμα για μια ήσυχη, οικογενειακή Χριστουγεννιάτικη μέρα, ο Γάιδαρος, ο Γάτος, ο Γκίνγκι και τα υπόλοιπα μέλη της θεότρελης παρέας κάνουν την εμφάνισή τους και τα σχέδια του Σρεκ ανατρέπονται. 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!