Home / Good Life  / Μία συνεργασία έκπληξη από την Oreo και το Game of Thrones

Μία συνεργασία έκπληξη από την Oreo και το Game of Thrones

Μία συνεργασία έκπληξη από την Oreo και το Game of Thrones
Game of Thrones και Oreo ενώνουν τις δυνάμεις τους

H 8η και τελευταία σεζόν Game of Thrones καταφθάνει και οι συνεργασίες που κάνει η HBO με διάφορα brands και σε ποικίλους τομείς έχουν πάρει φωτιά. Αυτή τη φορά μία νέα συνεργασία γεννήθηκε από brand Oreo και την HBO που υπόσχεται να κάνει το ταξίδι της γευσιγνωσίας ακόμη πιο συναρπαστικό.

 

 
Μια γαστρονομική εμπειρία με άρωμα Game of Thrones

To δημοφιλές brand μπισκότων εμπνέεται από την επική σειρά, ο 8ος κύκλος της οποίας θα κάνει πρεμιέρα σύντομα, και δημιουργεί νέα special cookies. To ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως αυτά τα θρυλικά μπισκότα χρησιμοποιήθηκαν και για το intro της σειράς, όπως θα δείτε και στο παρακάτω videaki.

Oreo x Game of Thrones Title Sequence

Delicious and iconic

Για τη δημιουργία του εντυπωσιακού sequence και την αναπαράσταση των κάστρων χρησιμοποιήθηκαν 2750 μπισκότα Oreo, ενὠ εκτός από την HBO και την Oreo στην δημιουργία συνέβαλε και το brand Elastic που είχε φτιάξει τα original opening credits,. To μόνο σίγουρο είναι πως ενόψει του τελευταίου κύκλου της σειρά Game of Thrones, θα δούμε πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες συνεργασίες με το άρωμα της θρυλικής σειράς φαινόμενο που έχει φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!