Home / Beauty  / Μία παιχνιδιάρικη make up συλλογή που μας θυμίζει noodles!

Μία παιχνιδιάρικη make up συλλογή που μας θυμίζει noodles!

Μία ξεχωριστή beauty collection εμπνευσμένη από noodles!

Μία ιδιαίτερη beauty collection επμευσμένη από spicy noodles ήρθε για να κάνει πιο πικάντικη την καθημερινότητά μας. Ο λόγος για τη Samyang x Tonymoly Hot Edition makeup collection, η οποία γεννήθηκε από τη συνεργασία του κορεάτικου beauty brand Tonymoly και της εταιρείας Samyang. 

 

 

Η ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη συλλογή καλλυντικών μας εντυπωσιάζει χάρη στις ευρηματικές συσκευασίες των προϊόντων της που είναι μεν εκκεντρικά, αλλά με την πρώτη ματιά μας ελκύουν! 

 

 

Η νέα σειρά μακιγιάζ είναι εμπνευσμένη από τα κορεάτικα extra spicy ramen noodles που αποτελούν το πιο αγαπημένο γέυμα των Ασιατών και περιλαμβάνει προϊόντα μακιγιάζ για τα χείλη που διατίθενται σε δύο αποχρώσεις, την Chicken Red και Cheese Chicken, lip balm, ρούζ σε δύο αποχρώσεις και υγρό make up πάλι σε δύο αποχρώσεις την Nuclear Vanilla και Nuclear Beige. 

 

 

Τα νέα προϊόντα μακιγιάζ της σειράς παντρεύουν με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο την εμπερία του φαγητού με αυτή του μακιγιάζ και είναι σίγουρα ξεχωριστά! 

 

 

Μπορείτε να τα βρείτε στο reddit.com και στο beautyboxkorea.com!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!